NEON CRAVINGS

Trendi, jota en ikimaailmassa uskonut haluavani vaatekaappini, on vallannut ajatukseni täysin!

Nimittäin neon-vaatteet! Haluan itselleni neon-outfitin!!

En tiedä mistä tämä neon-tarve oikein tulee, sillä olen elänyt aika monta auringonkiertoa enkä ikinä oikein käsittänyt neon-värien tai -vaatteiden erinäisiä comebackejä. Ne ovat aina näyttäneet jotenkin päälleliimatuilta ja huutaneet liikaa räikeydellään.

Välillä sitä näköjään osaa yllättää itsensä aika olan takaa. Olenkin aina sanonut, ettei ole viisasta nimetä inhokkitrendiä tai sanoa ettei laittaisi jotakin tiettyä kuuna päivänä päällensä, sillä muoti ja trendivirtaukset elävät omaa elämäänsä ja yhtäkkiä sitä huomaa rokkaavansa juuri niitä juttuja, joita ei ikinä aikonut hankkia. Siksi muoti onkin niin kiinnostavaa, eikä pukeutumisesta kannata ottaa liikoja paineita. Se on kuitenkin loppujen lopuksi alati muuttuva, luova leikkikenttä. 

Neon-trendi tuntuu tällä hetkellä puhuttelevalta ja omaan silmään tarpeeksi ”uudelta” ehkä siksi, että se on niin kaukana kaikista viime pinnalla olleista kukka- ja ruutukuoseista sekä pastellisävyistä. Vähän kuin vastareaktio kaikelle jo nähdylle. 

FW18-näytöslavoilta bongasin Sonia Rykielin, Alexander Wangin ja Pradan mallistoista osviittaa omien neon-outfittien rakentamiseen. 

Tällä hetkellä metsästän neonvihreää asukokonaisuutta… ajatus joka yllättää ja saa minut hätkähtämään joka kerta, kun sitä ajattelen 😉

………………………………………………………………….

Kuvat: Sonia Rykiel, Alexander Wang, Prada / Vogue.com