NELLY CHARTER

Kun Nelly.com lähettää mysteerisen ”Nelly Charter”-kutsun, tietää että jotain eeppistä on tapahtumassa. Parisen vuotta sitten Nelly.com yllätti lennättämällä koneellisen bloggaajia, influencereitä ja artisteja 24:ksi tunniksi Ibizalle, josta jäi ihan mieletön määrä hauskoja muistoja (, joista randomein oli ehkä Haribon nallekarkkien sukelluspelastusoperaatio jacuzzin pohjalta…), joten  ilmassa väreili heti kutsun avattuani tunne, että mitä tahansa voi tapahtua.

Nelly Charterin määränpää saatiin tietää vasta lentopäivänä ja tällä kertaa suuntasimme Nelly.comin yksityiskoneella kotibileisiin Ranskan Rivieralle, yhteen lempipaikoistani koko maailmassa!

Laskeuduimme Nizzaan, jossa hyppäsimme busseihin ja meidät vietiin kiemurtelevia vuoristoteitä pitkin salaiseen kotibile-lokaatioon, joka paljastui kuuluisaksi ”Le Palais Bulle de Pierre Cardin”:ksi. Kartanon suunnittelu unkarilainen arkkitehti Antti Lovag ja sen rakennusoperaatio aloitettiin vuonna 1975 ja saatiin valmiiksi vuonna 1989. Talo on tunnettu pinkeistä kuplistaan, ulkoilma-amfiteatterista ja monista uima-altaistaan. 1990-luvulla vaatesuunnittelija Pierre Cardin osti talon loma-asunnokseen. Muotifanaatikot tunnistavat talon Diorin näytöksistä ja se on vilahtanut myös Absolutely Fabulous-elokuvassa.

Kuvat: Vilma Peltonen

Kotibileet eivät olleet mitkään tavalliset pippalot, vaan tyylilleen uskollisena Nelly.com oli järjestänyt sinne muutamat kreisit yllätykset, kuten Nelly Shopin, josta sai hakea itselleen täydellisen kotibile-outfitin asusteita myöten (en pystynyt vastustamaan sitruunakuvioista halterneck-mekkoa) ja lounaalla meitä viihdytti livebändi, joka sai porukan villiintymään niin, että henkilökunnan oli tultava hakemaan porukkaa pois tanssimasta pöydillä.

Hypin ilosta ja onnesta saadessani kuulla yöpymispaikkamme! Kuuluisa Hotel Martinez, jossa ties miten monet kansainväliset starat ovat majoittuneet Cannesin elokuvafestivaalien aikana! Olen aina fiilistellyt Cannesin La Croisetten ihania luksushotelleja ja hiljaa itsekseni haaveillut pääseväni joskus yöpymään niissä. Hotel Martinezissa minua on aina viehättänyt sen art decomaisuus ja välimerellinen värimaailma. 

Sain huonekamukseni ihanan Didemin, jonka kanssa ihastelimme hotellihuoneen kaunista sisustusta (marmorikylppäri oli upea). Hotellihuone oli oikeastaan ihan täydellinen, harmittaa etten siinä kiireessä ja hässäkässä tajunnut ottaa siitä mitään kuvia… 

Olimme koko reissun ajan minuuttiaikataululla ja kyyti illan bileisiin odotti puolen tunnin sisään, joten first things first: korkkasimme Didun kanssa minibaarista minishamppanjan, vaihdoimme päivälookit iltalookkiin ja juoksimme alas aulaan, jossa Jekku ja Sandra odottivat meitä.

Sanomattakin selvää, että ilta kului hyvässä seurassa, tanssien (pöydillä jälleen kerran).

Pääsimme takaisin hotellille kahden aikaan yöllä, tilasimme klassikkoyöburgerit huonepalvelusta ja nukahdin kuin tukki tapahtumarikkaan päivän jälkeen. Nukuimme aikataulun puitteissa mahdollisimman myöhään ja teimme täsmäiskun aamiasbuffaan tasan klo 9:00.

Lennolla oli huomattavasti rauhallisempi meno kuin tulomatkalla, hehe.

😉

Kiitos Nelly.com ihanasta 24h Ranskan Rivieran reissusta. Oli aivan upeaa saada olla mukana!!