NAISTENPÄIVÄN VIIKKO

Hei ihanat ja upeaa alkanutta naistenpäivän viikkoa!!

Sitä toivoisi unelmoijana ja idealistina, että olisimme vuonna 2018 olleet jo siinä asemassa, ettei tarvitsisi juhlistaa ja siten muistuttaa tasavertaisuudesta erikseen eri sukupuolia.

Vaikka meillä täällä asiat ovat suht hyvin, kamppailemme yhä koko ajan tasa-arvoasioiden kanssa. Me annamme esimerkkiä myös maille, joissa tasavertaisuus on vasta alkumetreillä. Pikku hiljaa päättäväisyydellä, rohkeudella, oikeudenmukaisuudella ja kärsivällisyydellä asiat menevät eteenpäin. Muutokset eivät tapahdu päivässä ja merkkipaaluja on aina syytä juhlistaa, edes kerran vuodessa. 

Itselläni viikko on niin täynnä kaikenlaista, että sitä suunnitellessa ja aikataulutettaessa oli pakko turvautua muistivihkoon ja kunnon paperikalenteriin puhelimen kalenterin lisäksi. Välillä sitä vaan tarvitsee paljon enemmän tilaa suunnitelmille ja pikkudetaljeille kuin mitä kännykän kalenteriin pystyy kirjoittamaan. Kuulun myös siihen ihmistyyppiryhmään, joiden on helpompi muistaa asiat kirjoitettuaan ne kerran ylös. 

Tähän viikkoon mahtuu muun muassa dj-keikka, kuvauspreppausta, palavereja, näyttelyn avajaisia, lanseeraustilaisuuksia ja se huipentuu viikonloppuna meidän tyttöporukan naistenpäivän viettoon.