MY WEEK IN RECAP

Viikon aikana tapahtunutta:

  • Ystäväni Meri soitti pitkästä aikaa ja sanoi että nyt on ihan pakko nähdä. Huolestuin ja raivasin aikataulusta tilaa ja tunnin päästä istuttiinkin nopeilla kahveilla. Odotin jotain suurta uutista Meriltä, mutta ensitöikseen Meri ojensikin minulle kollageenijauhepurkin saatesanoilla, että kollageenin tuotanto kropassa laskee huomattavasti 25-vuotiaasta lähtien. Hämmennyin. Isosti. En odottanut tälläistä yhtään😂. Mutta myönnän, että anti-aging kiinnostelee ja parempi ennaltaehkäistä kuin harmitella myöhemmin. Haasteena tosin koen sen, että muistanko joka päivä sekoittaa smoothien tai veden sekaan teelusikallista jauhetta (joka muuten maistuu todella neutraalilta, ihan vain häivähdyksen sitruunaiselta)… olen meinaan aikamoinen huithapeli. Parin päivän kokeilun jälkeen iho tuntuu jotenkin kimmoisammalta. Meri vinkkasi ottamaan selfien joka päivä kuukauden ajan (kröhöm… huomattavasti helmpompi rasti muistaa kuin se teelusikallinen🙈), jotta vaikutusta olisi helpompi seurata. What friends are for, eh? 
  • On lokakuun viimeinen viikonloppu ja olen hankkinut itselleni jo nyt joulukalenterin. What is this life? Olen aina vähän hämmästellyt jouluttajia ja here I am. En ikinä ole ollut näin ajoissa joulumeiningeissä. Ikinä. 

 

  • Leon uusi biisi ”Pieni laulu” on vihdoin ulkona! Olen odottanut sitä niin kauan, sillä ”Pieni laulu” on yksi kauneimmista biiseistä, joita ikinä olen kuullut. Sen pääsee kuuntelemaan tästä ❤️.

 

  • Keittiöremppa on pienen tauon jälkeen nytkähtänyt eteenpäin! Sain viimein valittua työtason (oli liikaa vaihtoehtoja ja oli pakko ottaa mietintätauko) ja se toimitetaan marraskuun lopulla. Montakohan kertaa olen todennut, että hiljaa hyvää tulee, hehee? Pitää kyllä nostaa hattua remppamiehelleni Markukselle rempan valmistumisarviosta, sillä hän jo alkukesällä arveli rempan olevan valmis lähempänä joulua, vaikka käsi vyötäisillä vakaasti ilmoitin, että kahden kuukauden sisään remppa on valmis… #jouluksikotiin.

 

  • Tämän viikon Jani Niipolan ja minun podcastissä ”Menestystarinan metsästäjät” vieraanamme oli Duudsoneiden Jarno Laasala. Hänellä oli unelma täydellisestä kaveriporukasta ja kirkas visio maailman parhaimmasta ohjelmasta.  Reseptillä syntyi Duudsonit ja loppu onkin historiaa. Olisin voinut kuunnella Jarnoa tuntikausia ja erityisen vaikuttunut olin hänen läsnäolostaan ja rauhasta, joka kumpuaa siitä, että on sinut itsensä kanssa. 

………………………………………………………………….

Kuvat: Heikki Salonen / Kuvauslokaatio: Hotel St. George

Toppi + minihame: House of Dagmar / Kengät: Dr. Martens / Korvakorut: Sif Jakobs