MY MAIN GIRLS

Rakastan minun mimmejäni. 

He ovat kaikki niin upeita, ihania, viisaita, lahjakkaita, että päivittäin yllätän itseni huokailemasta kuinka onnekas olen, että saan kutsua heitä ystävikseni. Tosin tuntuu, että ystävä sanana ei enää riitä heistä puhuessani, se tuntuu jotenkin liian pieneltä. Heistä on muodostunut osa minun perhettäni. 

Rakastan sitä, kuinka mutkattomasti voimme keskenämme olla. Aina ei tarvitse puhua höpöttää ja täyttää hetkiä, välillä parasta yhdessäoloa on vaikka ottaa sohvalla yhdessä päikkärit. 

Olen tämän vuoden aikana tarvinnut ja tukeutunut mimmeihini enemmän kuin koskaan ja olen ollut niin kiitollinen, että he ovat ottaneet minut sellaisena kuin olen, olemalla läsnä ja antamalla tukeaan ja lämpöään. 

En voi heitä varmasti kylliksi kiittää, mutta pienenä kiitoksena halusin järjestää meille hektisten aikataulujen lomassa yhteisen hetken. 

Mainitsin ystävistäni ja heidän tuestaan viime keväänä koruliike Korkeila Helsingin Ullalle ja Jukalle, kun olin tutustumassa korubrändi Sif Jakobsin uuteen mallistoon. He nappasivat heti ajatuksestani ja tunteestani kiinni ja sovimme järjestävämme heidän kauniissa liikkeessään rennon get-togetherin kesän jälkeen juhlistamaan maailman parhaimpia mimmejä. Kiitos tuhannesti Ulla & Jukka!

Love you so much, rakkaat mimmini. Olette parhautta.