MIKÄ PÄIVÄ? MIKÄ VIIKKO?

Kuvat: Mona Salminen / Kipparihattu: Gina Tricot / Bleiseri: Gina Tricot / Farkut: Neuw / Toppi: KappAhl / Korvakorut: Valkoinen Elefantti / Kaulakorut: Sif Jakobs + Izla

 

Hei söpöt! Miten teidän viikko on mennyt?

Tämän viikon olen tehnyt ympäripyöreitä päiviä. Viikko täyttyi kolmen ison stailauskeissin valmisteluista ja kuvauksista, palavereista, muutamasta haastattelusta ja perustoimistohommista. Olen herännyt töihin superaikaisin ja päässyt lopettamaan duunit todella myöhään yöllä, kombo joka takaa kivan pienen aivosumun ja väsyneet monologiset nauruhepulit virka-aikana, hehe. Kiireessä helposti myös unohtaa ajan kulun ja kännykän muistutuksista on ihan korvaamaton apu. Olen laittanut  sinne muistutuksia niin hassuista ja tuikitavallisia asioista, että varmaan nauraisitte vedet silmissänne nähdessäni listani.

Nolottaa myöntää, että mega-aikaiset aamuherätykset ovat melko tuskallisia minulle, joka rakastan kukkua yömyöhään ja koen olevani kaikkein tuotteliaimmillani silloin. Kuulun siihen ihmistyyppiin, joka myös nukkuu mahdollisimman myöhään (beautysleep for the win), hörppää kiireessä pari kuppia kahvia, sutii nopeat mascarat silmiin ja pistää menoksi. Harmonisista ”oma aika”-aamuista ei ainakaan arjessa tällä hetkellä ole tietoa ja usein viikonloputkin kuluvat töiden merkeissä.

Tänä lauantaina piipahdan ihanan jengin kanssa Hämeenlinnassa kauppakeskus Goodmanin lavalla muotinäytöksessä (tulkaa moikkaamaan!) ja sunnuntai on varattu yhdelle jännälle palaverille ja stailauskeikalle. Toivottavasti kuulette palaverin hedelmistä piakkoin, kyseessä on meinaan projekti, jota ollaan viilattu ja valmisteltu aikamoinen tovi.