MENESTYSTARINAN METSÄSTÄJÄT

Kuva: Elina Simonen

Viime viikolla starttasi upouusi podcast ”Menestystarinan metsästäjät”, joten teen yhdessä Jani Niipolan kanssa!

Meillä on joka viikko vieraana superinspiroivia ja -kiinnostavia (sekä ROHKEITA) persoonia, joiden kanssa keskustelemme heidän urapoluistaan; miten menestystarina rakennetaan ja miten oppia virheistä.

Olen aivan täpinöissäni upeista vieraistamme ja miten avoimesti he ovat kertoneet meille kokemuksistaan. Tuntuu, että jokaisen haastattelun jälkeen olen oppinut rutkasti uutta, saanut hurjan määrän inspiraatiota ja ruvennut fanittamaan vieraitamme vie-lä-kin enemmän. Kiitos teille ihanat, kun olemme saaneet teidät vieraiksemme!

Ensimmäisessä jaksossa haastattelimme bosslady Suvi Kalliota, jonka kanssa keskustelimme muun muassa siitä, miten rakennetaan kansainvälisesti noteerattu festivaali (Flow Festival) ja mitä haasteita ja onnistumisia se on tuonut mukanaan. 

Tällä viikolla ilmestyneessä jaksossa pääsimme nelinkertaisen tankotanssin maailmanmestarin Oona Kivelän kanssa hyppäämään heti haastattelun alkumetreillä suoraan syvään päähän. Puhuimme jaksamisesta, loppuunpalamisesta ja reitistä siitä selviytymiseen. Kiitos Oona, että jaoit tarinasi kanssamme. Olet aivan mahdottoman upea ja rohkea. 

 

Suvin jakso kuultavissa tästä.

Oonan jakso tästä.