SR 01_ 007

MARIMEKKO PRE-SPRING 2019 LOVE

Yksi syy miksi rakastan työtäni ja miksi se on niin inspiroivaa on se, että saa jatkuvasti olla trendien ja muotisuuntausten aallonharjalla.

Tietää koko ajan jopa alitajuisestikin missä mennään. Sitä kehittää jonkinlaisen näkymättömän tuntosarven niin kuin kaikissa asioissa, joihin suhtautuu intohimolla. Omasta aiheestaan haluaa ja janoaa tietää enemmän koko ajan ja yhtäkkiä huomaakin imevänsä joka puolelta tietoa. 

Miinuspuoli (jos sellainen pitäisi keksiä) on se, että elää askeleen pari valtavirtaa edempänä näissä muodin kiemuroissa eikä ole mahdollisuutta hankkia pitkiin aikoihin stailauksiin tai omaksi sellaisia vaatekappaleita tai asusteita, jotka alkavat inspiroimaan. 

Yleensä tähän aikaan vuodesta olen havahtunut siihen, että fiilistelen ensi syksyn ja talven mallistoja. Ja usein käykin niin, että tähän aikaan vuodesta talven kuvaukset on jo purkitettu. Mallin ja stailistin töiden kautta onkin saanut hyvän läpileikkauksen siitä, mitä seuraavan sesongin vaatekaappiin kannattaa hankkia. 

Meiliini kolahti äskettäin sähköposti Marimekolta ja yhtäkkiä huomasin aivan törkeän tarpeen Marimekon pre-spring 2019 mallistolle vaatekaappiini nyt heti paikalla!

Ah, lempparein Marimekon mallisto pitkään aikaan. 

Katsokaa nyt!!

Olisikohan mitään mahdollisuutta saada jo nyt hankittua tuo ruutusetti?!?? En malta millään odottaa joulukuuhun, jolloin tätä mallistoa saa kaupoista. 

Marimekko, can you hear me?!