LEMPIASIOITA

Juhannusviikonloppu teki ihmeitä!

Sain ”no alarm clock”-toiveeni toteutettua eli nukuin (luvalla) niin pitkään kuin mahdollista ja sain hetkeksi nollattua kiireet. 

Parasta oli saada vain olla ja tehdä vihdoinkin niitä kaikkia juttuja, joita on vain haaveillut tekevänsä ”sit ku”.  Ja heti perään on pakko sanoa, että typerä, typerä ”sit ku”! Kellä oikein on aikaa ”sit ku”?? Haluisin tästä lähtien ottaa enemmän itseäni niskasta kiinni ja tehdä asioita, joista haaveilen!

Olen aina rakastanut tuunailla itse vaatteita ja ideoinut omia vaatemallistoja, mutta viikonloppuna ryhdyin idean saatuani tuumasta toimeen ja sain tehtyä itselleni hienovaraisesti kimaltelevan bling bling-topin! Ihan superiisiä, vaivatonta ja niin kivaa puuhastelua, I promise!

All you need: Tarvitset mieleisesi narutopin, leikkaa siitä olkaimet veks, mittaa itsellesi hyvä olkain-pituus strassinauhasta (tämän nauhan löysin Nappitalosta, ihana paikka!) ja ompele se kiinni toppiin! 

Toinen lempiasiani, joka on jäänyt pahasti syrjään viime aikoina, on lukeminen. Se on ollut yksi lempiajanvietteitäni aina ja olenkin kantanut hieman huonoa omaatuntoa, kun en ole ehtinyt koko alkuvuotena lukea yhtäkään kirjaa. Nyt sain asian korjattua Siri Hustvedtin Amerikkalaisella elegialla.

Ah, tuntuu niin hyvältä olla omien lempiasioiden äärellä! Mistä asioista te saatte iloa ja onnentunteita?

Hei ja huomenna soitan levyjä bestikseni Petran kanssa Taittingerin White Partyissa Löylyssä. Ehdottomasti lemppariasioita sekin!