LAUKKU / LENTO ESSENTIALS

Toivottavasti saitte vietettyä ihanan rentouttavan pääsiäisloman! Itselläni se alkoi ystäväni Essin synttäreiden vietosta torstaina (huh, what a night, kiitos vielä bileistä Essi pus!). Bileiden jälkeen olikin parasta ja kaivattua ottaa superchillisti, syödä hyvin, nukkua pitkään, hengailla perheen ja ystävien kanssa ja ihan vaan luvalla nautiskella kiireettömyydestä.

 

Rauhoittuminen teki hyvää, sillä nyt tästä eteenpäin onkin aikamoinen hööki päällä. Tiedossa on paljon superkivoja työkeikkoja (stailaus, malli, juonto ja dj-vetoja) ja ainakin näin nopealla vilkaisulla taitaa osittain mennä meno lentokenttähommiksi. 

 

Olen niin tottunut ex tempore-lähtöihin ja aikataulujen muutoksiin, että vähän aikaa sitten penkoessani laukkuani tajusin AINA kantavani näitä seuraavia mukanani. Tuntuu, että olisin aina valmis jollekin reissulle…

 

LAUKKU / LENTO-VÄLTTÄMÄTTÖMYYTENI:

 

Dior Addict Lip Glow-huulivoide

Ennen mukanani oli aina Elizabeth Ardenin 8hour Cream, mutta tämä Diorin huulivoide on lunastanut paikkansa Eight Hour:n manttelinperijänä. Se on kulkenut matkassani syksystä asti. Lip Glow kosteuttaa ja antaa ihanasti sävyä huulille plus näin esteetikkona pakko sanoa, että huulivoiteen hylsy aiheuttaa extrasydämenlyöntejä, love. 

Vesi

Olen maailman huonoin juomaan vettä. Minun on suorastaan pakotettava itseni juomaan vähintään se 1,5-2 litraa per päivä ja yleensä sekin taitaa ikävä kyllä jäädä vajaaksi. Varsinkin näin lumisena aikana. Tälläiselle vilukissalle vesi jo ideanakin tuntuu jotenkin kylmältä tähän aikaan vuodesta, kellään muulla sama fiilis? Ja itse asiassa tuo 1,5-2l taitaakin olla ihan liian vähän näin tarkemmin tarkasteltuna… Lennolle koitan yleensä varata mahdollisimman ison pullon vettä, koska se vaan tekee niin hyvää. Jos sen muistaa juoda 😉

Soittolista

Kaikenlaiset matkat koitan yleensä levätä ja kerätä energiaa. Jotain maagista on koneen nousuissa ja laskuissa sillä tuntuu, että silloin saan kaikkein parhaiten unta. Matkustaminen ilman musiikkia kuulostaa ajatuksena aika mahdottomalta ja usein laitankin jo lentokenttämatkalla lempparisoittolistan täysillä soimaan ja koitan jo sillä tavalla rentoutua tulevaan matkaan. Tämän hetken soittolistalla repeatillä menee:

Lorentz – The.Oc.S01E01.DVD-Rip.Xvid

Rihanna – Love on the Brain

Janna – Täyteen vaan

Leo – Jos käykin niin

Tove Lo – cycles

Taylor Swift – Style

Jonathan Johansson – Sommarkläder

Future – Selfish

Room8 – Just You & I

Majid Jordan – Her

Jouni Aslak – Kuuma

Passi

Se on aina mukanani. Ihan aina. Olo tuntuu todella rajatulta ja turvattomalta, jollei se ole jossain ulottuvilla. Haluan tuntea sen vapauden, että voin milloin vain yhtäkkiä vaan lähteä jonnekin ilman sen kummempia säätöjä tai rajoituksia.

Hajuvesi : tällä hetkellä YSL Magnificent Gold

Pieni pullo tuoksua pyörii aina laukun pohjalla, samoin kuin isot korvikset. Hajuvedellä ja korviksilla saa freesattua outfitin kuin outfitin ja olonkin hetkessä, jos tarve vaatii. Reissussa nämä pienet niksit ovat must.¸

Kirja

Lukuhiiri kun olen, matkassa reissaa mukana kirja tai kaksi. Pokkarit ovat ihan parhaita, tällä hetkellä menossa on Elena Ferranten Loistava ystävä.

(Hius)Donitsi

Koska olen aina aikalailla tukka putkella menossa.