LA VALLÉE VILLAGE

 

La Valléen Outlet-kylään on helppo päästä. Me nappasimme A-junan Opéralta eikä pysäkeistä tarvinnut stressata, viimeistä pysäkkiä oli nimittäin vaikea missata ja siitä kylään on muutaman minuutin taksireissu. Easy peasy. 

Outlet-kylästä löytyy monta kansainvälistä merkkiä, mutta meitä kiinnosti tällä täsmäiskukerralla Gucci ja Céline.

Kylä on supersöpö, nukkekotimainen pienellä Stepford Wives-viballa kaikessa täydellisyydessään, siisteydessään ja järjestelmällisyydessään. 

Gucci oli ainut outlet villagen putiikeista, jonne piti jonottaa, ymmärrettävästi sillä ”Gucci so hot right now”.

Olen haaveillut pienestä, yksinkertaisesta, asuun kuin asuun sopivasta crossbody-laukusta. Löysin Guccilta todella minimalistisen sellaisen ja melkein ostinkin sen kunnes piiiitkän harkinnan jälkeen myönsin itselleni, että se oli aivan liian pieni.

Mukanani kulkee aina VÄHINTÄÄN tälläinen survival kit: lompakko, avaimet, laturi ja puhelin. Löytämääni laukkuun mahtui hädin tuskin avaimet ja luottokortit…

Plus näin jälkikäteen mietittynä… confession time… 

Saatan loppujen lopuksi olla aika sniidu. On todella vaikeaa antaa itselle lupa ostaa jotain todella arvokasta. Enkä muutenkaan saa kicksejä heräteostoksista, pikemminkin huonon omantunnon kiireessä tehdystä ostoksesta.

Tykkään harkita tarkkaan mihin rahani laitan, sillä minulle on tärkeää että kaikki ympärilläni on omannäköistä ja kestää aikaa. Haluan minimoida sellaiset ostokset, joihin saatan kyllästyä hetkessä. 

La Vallée Villagessa viihtyi melkein koko päivän, niin paljon katseltavaa ja shoppailtavaa siellä on. Osa tuotteista oli myynnissä siellä puoleen hintaan alkuperäisestä ja jos sattuu vierailemaan siellä alennusmyyntien aikaan saa putiikkikohtaisesti vielä extra-alea jo alennetuista hinnoista, #winning!