KIERRÄTYSKESKUSRAIDAUS AVEC ELISA KOO

Olen vuosia ihastellut ystäväni Elisan toinen toistaan upeampia kirppislöytöjä, tuntuu että hänellä on jokin erityinen taianomainen kirpparitatsi. 

Pari viikkoa sitten fiilistelin jälleen kerran Elisan Instastoreista hänen löytöjään ja päätin laittaa viestiä.

En ole ikinä oikein osannut löytää kirppareilta mitään, mutta ne aarteet ovat aina kiinnostaneet to-del-la paljon. Lisäksi uuteen kotiini tarvitsen hurjasti kaikenlaista alkaen ihan haarukoista sohvaan asti. 

Tänään tapasimme Elisan kanssa ja teimme kunnon raidaukset Kilon ja Suomenojan Kierrätyskeskuksissa ja kiitos Elisan kirpparikuiskaaja-supervoiman, löysin vaikka mitä!! Olen vieläkin ihan fiiliksissä löydöistäni!!

Mukaan tarttui laakeat shampanjalasit (no tietenkin!), haarukoiden lisäksi myös veitsiä ja pikkulusikoita, simpukka (!!!!), kukkamaljakoita ja maailman ihanimpia eri pari lautasia (erityisen onnellinen olen lemmikki-koristelluista pikkulautasista, kuten viimeisestä kuvasta saattaa huomata).

Mukaan lähti myös iso aurinkohattu sekä violetin värinen kasarimekko, jonka halusin ihan vain sen takia, että Dua Lipalla oli h i e m a n samantyyppinen mekko tämän vuoden Billboard Music Awardseissa. 

Oli ihanaa viettää Elisan kanssa aikaa pitkästä aikaa ja opin häneltä todella paljon. Kiitos ihana!!

Tässä alla vielä kiteytettynä Elisan kullanarvoiset opit.

Elisan protipit kirpparikierrokselle:

Kannattaa lähteä kirpparikierrokselle kirkkain ajatuksin mitä haluaa ja tarvitsee. Se auttaa fokusoimaan tavarapaljouden keskellä ja helpottaa asioiden löytämistä eikä lähde turhia haahuilemaan. 

Kun löytää jotain kiinnostavaa ja potentiaalista, kannattaa ajatella se pois kirppariympäristöstä ja miettiä miltä ne saattaisivat näyttää esim. omassa kodissa. Usein ostoympäristö hämää sen verran, ettei aina erota jyviä akanoista. 

Päiväpeitot kannattaa aina tsekata läpi. Niillä saa helposti freesattua sisustusta ja ne ovat monikäyttösiä. 

Jos kirppishinta tuntuu suolaiselta, mieti jos näkisit saman jossain tyylikkäässä sisustuskaupassa varustettuna kalliilla hintalapulla. Ostaisitko sillon saman asian?

Mitä useammin käy kirppiksillä, sitä useammin löytää kirppisaarteita.

Vaihtuvuus on niin hurjaa, joten kannattaa napata hyviin juttuihin kiinni. 

Kirppisostoja ei kannata ottaa liian vakavasti, ne ovat ihania lisiä arkeen.

Testaa vaatteet AINA ennen ostopäätöstä, sillä usein kirppareilla ja kierrätyskeskuksissa vaatteet ovat sen verran vintagea, että koot eivät vastaa nykykokoja. Näin välttyy turhilta ostoksilta ja mielipahalta.

 

 

Elisaa kannattaa seurata Instassa @elisakoo. Ottakaa ihmeessä häneen yhteyttä, jos tarvitsette kirppiskuiskaaja-apuja!!