KEVÄTGARDEROOBIN HELPPO MINIUPDATE VOL. 1

Varmoja kevään merkkejä on, että huomaan herääväni vaivihkaa yhä aikaisemmin ja aikaisemmin aamulla kuin yleensä (aamuherääminen ei todellakaan ole vahvuuksiani), silmäni tuntuvat olevan täysin auki verrattuna pöhnäiseen talvikaamosmeininkiin ja jotenkin tuntuu, että olen enemmän oma itseni nyt kun on valoisaa. Kaiken kaikkiaan tuntuu siltä, että olen valmis jättämään talvihorroksen taakseni ja ottamaan  kaikki mahdolliset seikkailut vastaan, olen valmis kerättyäni talven yli energiaa!

Hieman materialistiselta puolelta tarkasteltuna kevääntulon huomaa siitä, että olen nirsompi vaatekaappini sisällön suhteen. Talvisin pystyy kääriytymään turvallisiin lempparivillapaitoihin ja mukaviin housuihin, mutta tähän aikaan vuodesta alkaa ajatella pukeutumisesta eri tavalla, sitä haluaa ilmentää omaa persoonallisuuttaan myös vaatteilla, kun sitä talven ajan on pantannut. Jotain uutta olisi aina tähän aikaan vuodesta kiva hankkia, juhlistamaan uutta vuodenaikaa.

Olen päättänyt, etten osta mitään uutta vaatekaappiini, sillä se jo pursuaa kaikesta ihanasta. Remppa ja oman kodin sisustaminen vei aimo siivun säästöistäni, mutta lipsuin kolmen hankinnan verran tästä ostopäätöksestäni. Selkärankani ei ollutkaan ihan niin jykevä kuin ajattelin, mutta toisaalta aina voi vähän hemmotella itseään…

Ensimmäinen hankintani oli nämä kengät. Tämän tyyppisistä olin haaveillut jo viime vuoden puolella, mutten kokenut hankintaa ajankohtaiseksi silloin talsiessani lumikinosten keskellä.

Punainen väri antaa kivan extra twistin ja sandaletit sopivat minkä asun kanssa vaan, eli näistä tuli itseasiassa käytännöllinen hankinta. Sandaletit ovat tämän hetken kuumin korkkaritrendi, joten vanhan vaatekaappini saan päivitettyä tähän hetkeen näillä kätevästi.

 

………………………………………………………………….

Kengät: Nelly.com