KASMERE BABY

Tällä hetkellä näyttöajastani tunti-tunti puolitoista päivässä kuuluu Instagramille. Tuntimäärä kuulostaa suurelta ja sitä on helppo kauhistella, mutta tällä hetkellä kieltäydyn kohteliaasti potemasta huonoa omatuntoa siitä, sillä kyseinen sovellus on minulle yksi tärkeimmistä työvälineistäni. 

Sovelluksen kautta on mahdollistunut moni asia, se on paikka jossa pystyn ilmaisemaan itseäni ja törmäämään päivittäin inspiroiviin asioihin sekä löytämään mitä mielenkiintoisimpia asioita. 

Yksi viime aikojen kiinnostavimmista Instagram-löydöistäni on vaatemerkki Kasmere, joka lanseerattiin hiljattain. 

Merkin ovat perustaneet ihanat ja lahjakkaat Melissa ja Samu, jotka ennen kaikkea haluavat tuottaa eettisesti ja ekologisesti mallistonsa joka ikisen osan. 

Fast fashion-vaateteollisuus on toiseksi saastuttavin ala öljyteollisuuden jälkeen koko maailmassa ja siitä Kasmeren perustajat saivatkin idean tehdä vaatteita tavalla, joka on ystävällinen maailmalle sekä vaatteiden tekijöille. 

Valitsin tähän lempparini Kasmeren tammikuun aikana myyntiin tulevasta Renewal-mallistosta.

Vihreä villajakkupuku ja silkistä tehty leopardikuosinen paita sekä vaalea 

kimono ovat koska vain tervetulleita omaan vaatekaappiini.

Hienona piirteenä koko mallistosta on mainittava se, että se on tehty uudistetuista materiaaleista ja vaatteista (kaikki pelkästään luonnonmateriaaleja) ja ompelutyö on tehty eettisesti Suomessa. 

Pidän myös siitä, että Instagramin kautta tehdyt yhteydenotot tuottavat tulosta hurjan nopeasti ja olenkin saanut jo muutamiin stailauksiini Kasmeren vaatteita kuvauslainaan. 

Ei siis ihan kaikki puhelimella vietetty aika mene täysin käsistä  😉 

@kasmereofficial