KAPPAHL LIMITED EDITION SUSTAINABLE

Viime viikoilla valikoituihin Kappahl-myymälöihin ja nettikauppaan ilmestyi Kappahlin kauan odotettu Limited Edition Sustainable-mallisto.

Kyseisessä mallistossa on nimensä mukaan käytetty mm. kierrätettyä polyesteriä, joka vähentää kemikaalien, veden ja energian kulutusta.

Teemaltaan ja inspiraatioltaan mallisto on täysin erilainen kuin aikaisempi Limited Edition-mallisto. Se on edeltäjäänsä leikittelevämpi ja saanut vaikutteita scandi designista ja kosmisesta avaruudesta.

Pääsin tutustumaan alkusyksystä lähemmin tähän kyseiseen mallistoon Kappahlin päästudiolle Göteborgiin, sillä Ruotsin mallitoimistoni buukkasi minut malliksi malliston look bookiin.

Itse viehätyin siihen, että suurin osa malliston vaatteista muuttuu hetkessä kenkiä tai koruja vaihtamalla arkivaatteesta juhla-asuun. Paitojen puhvihihat ja solkidetaljit ovat mielestäni ihanan freesit ja hyvällä tavalla yllättävät vedot, jotka tekevät asukokonaisuudesta kiinnostavan.

Poimin tähän omat lempparini mallistosta. Näyttää vahvasti siltä, että olen mieltynyt tummansinisen ja mustan yhdistelmään näin talvella. Siinä kombossa on vaan sitä jotain;  jännä, mutta silti niin kovin elegantti ja sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.