HUIPPIKSET HUIPPIKSEN JÄLKEEN / EMILIA H.

Siitä on nyt TASAN vuosi, kun Suomen Huippumalli Haussa-ohjelman kuudes tuotantokausi lähti pyörimään televisiossa. Oli unelmien täyttymys juontaa ja toimia yhtenä tuomareista ohjelmassa, jota olen fanittanut ja seurannut silmä tarkkana Jenkkien ensimmäisestä tuotantokaudesta asti. Opin valtavasti tästä unelmaproggiksesta ja parasta oli tutustua meidän ihaniin kisaajiin ja päästä mentoroimaan heitä mallintyön saloihin.

Minulta kysytään viikottain Huippiksesta ja varsinkin mitä viime tuotantokauden kilpailijoille kuuluu. Vuodessa ehtii tapahtua hurjasti kaikenlaista, joten tässä juttusarjassa jututan huippiksia Huippiksen jälkeisestä elämästä.

Ensimmäisenä vuorossa on Kendall Jenner look-a-like, upea Emilia H. 

 

EMILIA H.

Mitä Huippiksen jälkeen on tapahtunut?

Huippis oli oikeastaan eräänlainen murrosvaihe kaikelle sille, mitä elämässäni on tällä hetkellä. Jonkin ajan kuluttua kilpailun jälkeen muutin yhteen mieheni kanssa, lopetin mallin työt ja perustimme perheen. Tällä hetkellä odotamme seitsemännellä kuulla esikoistamme – ihanaa pientä poikaa! Nykyisin kirjoittelen myös blogia. Näistä voikin varmasti päätellä, että Huippiksen jälkeen on tapahtunut todella paljon suuriakin asioita!

Paras Huippis-muistosi?

Varmasti kaikista parhaimpia muistoja olivat kaikki ne hetket, kun pääsin työskentelemään ammattilaisten kanssa. Olin tehnyt mielettömän paljon töitä juuri sen eteen ja vihdoin se kaikki oli totta!

Kamalin Huippis-muistosi?

Tietystikin se valtava pettymyksen hetki, kun putosin aivan alkuvaiheessa – silloin se tuntui liian aikaiselta. Näin jälkikäteen ajateltuna se oli ainoastaan hyvä asia, sillä se sai ajattelemaan mitä oikeasti haluan elämässäni tehdä. Olen putoamisestani ainoastaan kiitollinen ja muistelen tätä vain lämmöllä!

Mitä opit Huippiksesta?

Etenkin sen, että kaikella on tarkoitus. Vaikka kaikista suurin unelmasi murskaantuisi niin sinua odottaa jotain vielä parempaa! Tähän voi elämässä aina luottaa.

Tunnistetaanko sinut kadulla?

En usko, että kovinkaan moni muistaa minua Huippiksesta minut nähdessään. On tullut kuitenkin muutamia, aivan ihania hetkiä kun esimerkiksi kaupan myyjä on minut tunnistanut!

Tulevaisuuden suunnitelmat?

Täällä kovasti odotellaan jo pienokaisen syntymää ja vauva-arkea! Siitä eteenpäin mennäänkin päivä kerrallaan ja katsotaan, mitä sillä elämällä onkaan antaa.

Lempijuttuni juuri nyt?

Ehdottomasti joogaaminen! Olen raskauteni kautta löytänyt tämän mielettömän ihanan ja rentouttavan liikuntamuodon, jonka kautta olen saanut itse suuria terveyshyötyjä niin henkisesti kuin fyysisesti!

Lempibiisisi?

Todella vaikea kysymys! Ihanan Alman biisit toimii aina – etenkin Dye My Hair muistuttaa joka kerta Huippiksesta!

Mottosi?

Ole rohkeasti oma itsesi – ja ylpeä siitä! Elämä on aivan liian lyhyt muiden mielipiteiden miettimiseen joten toteuta itseäsi ja unelmiasi juuri omalla tavallasi! 

Terkut faneillesi:

Tehkää tästä vuodesta, tästä kuukaudesta, tästä viikosta, tästä päivästä, tästä tunnista, tästä minuutista ja juuri tästä sekunnista huippu! Nauttikaa elämän joka hetkestä ja panostakaa aina omaan onnellisuuteenne – se on elämän kantavin voima! Halaus!