HEI MITÄ KUULUU?

Hei te ihanat! Mitä kuuluu? Miten joulunaika on mennyt?

Täällä ruudun takana joulu sujui ihanasti perheen ja ystävien kesken, höpötellen ja keskustellen, syöden niin paljon kaikkia mahdollisia lempiruokia kuin vain pystyin, pelaillen lautapelejä ja eläen hetkessä, leväten ja nautiskellen kiireettömyydestä.

Olen tietoisesti jättänyt kännykän taskun pohjalle ja koittanut elää nämä lomapäivät rauhallisessa rytmissä. Se on tehnyt hyvää ja muutamien pyristelyjen (workaholic täällä moi) jälkeen alkaa tuntua ihan oikeasti lomalta. Sellaiselta soljuvalta leppoisalta ajalta, että paikoitellen unohtaa mikä päivä onkaan kyseessä.

Ihanaa on ollut myös se, että olen voinut olla stressaamatta aamuherätyksiä ja sillä tavoin helpottaa viime aikojen unettomuuden aiheuttamaa väsymystä ja siitä johtuvaa vuorokausirytmin päälaelleen menoa.

Unettomuuteen kuulemma auttavat kalanmaksaöljykapselit juuri ennen sänkyyn menoa napattuna ja piikkimatto auttaa rauhoittumaan. Kalanöljykapselipurnukka löytyy jo yöpöydältä ja seuraava hankinta onkin tuo piikkimatto.

Olisi kiva kuulla teidän kokemuksia piikkimatosta, sillä se on aivan uusi juttu minulle sekä edelleen kaikki poppaskonstit otetaan lämmöllä vastaan, jotta pääsen selättämään kunnolla tämän unettoman kauden!

………………………………………………………………….

Kuvat: Juuli Rönkä / Lokaatio: Hotelli St.George

Mekko ja sukkahousut: Esprit / Korut ja hiuspanta: Glitter

Meikki: Heidi Rautsiala