HALLUSINAATIOITA À LA GUCCI

En ehkä ole vieläkään päässyt yli Guccin viime näytöksen irtopäistä ja leikkaussalireferensseistä… Tähän hetkeen ne tuntuivat ainakin itselle liian raskailta ja pakko myöntää että jep, taisin pelästyä sitä ensimmäistä irtopäätä catwalkilla ihan vaan näytöstä somesta seuratessani niin, että oli käännettävä katse pois. Hahah, sensitive much?!

Guccin kevät-kesä 2018 kampanjakuvat taas saavat täältä ihan täydet 10-pointsit. Tälläiseen taide- ja muotifaniin kampanja osui ja upposi täydellisesti. 

Kampanjakuvat on tehnyt espanjalainen kuvittaja Ignasi Monreal ja inspiraatiota hän on ammentanut töihinsä mm. hollantilaisesta renessanssitaiteesta ja muista ikonisista taideteoksista.

Rakastan sitä, että Monreal haastaa katsojaa katsomaan kuvia tarkemmin, sillä niissä on niin paljon elementtejä jostain jo nähdystä ja tutusta, mutta ovat kuitenkin täysin omia uniikkeja teoksiaan. 

Kontrastien määrä teoksissa on myös huikea ja kuten varmasti osaatte jo arvata, se on mielestäni aina freesiä ja kiinnostavaa.

Samalla myös malliston vaatteet pomppaavat esille tällä tavoin ilmaistuna ihan eri tavalla.

Nerokasta! Love it!