GIRLS NIGHT IN

Vietin maailman ihanimman ja rentouttavimman lauantain main girlieni kanssa. Kaikessa kiireessä ja hässäkässä sitä toivoisi enemmän aikaa ystäville ja läheisille, mutta harvemmin ottaa kunnolla itsestään niskasta kiinni ja rupeaa järkkäilemään yhteisiä hetkiä. Poden siitä jatkuvasti huonoa omaatuntoa.

En ymmärrä mistä päähäni on myös iskoutunut idea siitä, että kun kutsutaan kamuja kylään, pitää kaiken olla tip top, koti viimeisen päälle siivottu ja tarjoilut valmiina. Se on välillä aika vaikea yhtälö tälläiselle vähän boheemimmimmalle kodinhengettärelle…

Onneksi ystävinäni on niin supereita mimmejä, että ketään ei vaivannut olinko imuroinut villakoirat piiloon ja luutunnut lattiat tai koko päivän kokkaillut tarjoiluja valmiiksi, sillä yhteistuumin päätimme pitää nyyttärit. P A R A S T A ja niin ihanaa ja helppoa!! Turhaan sitä päässään asettelee hassuja esteitä toisarvoisista asioista. Tärkeintä on vaan tehdä ja heittää kivoja ideoita ilmaan. Kyllä niistä useimmiten otetaan koppi. Eikä sitä ilon ja onnellisuuden määrää voi sanoin kuvailla, kun näkee kaikki tärkeät tyypit ympärillä pitkästä aikaa.

Illan aikana opittua:

– silmätipat sisältävät suuren määrän hyaluronihappoa, joten ne ovat oiva seerumi kasvoille (pakko testaa!)

– suklaata ei ikinä voi olla liikaa. Kiitos Emppu, teit kaikista salaisista suklaakakku-unelmistani totta! (i love chocolate)

– tilanne voi aina ihan yhtäkkiä eskaloitua kunnon photoshootiksi (bloggers’ life)

– välillä on vaan kaikkein parasta höpötellä yömyöhään syntyjä syviä shampanjaa juoden niin, että unohtaa baarit ja yökerhot

 

 

Kiitos YSL Beauty hemmotteluista, Kriselda kuvista ja ihanat mimmit illasta!!