FIRST OF OCTOBER

Heii miten maanantai on teillä mennyt?

En voi uskoa, että ollaan jo lokakuussa! Tänään olen viipottanut ympäri kaupunkia palavereissa ja projektien preppauksissa. Olen kaikissa mahdollisissa väleissä pyrkinyt pysähtymään kuitenkin edes hetkeksi nauttimaan tästä lokakuun ensimmäisen päivän auringosta, yllättävästä lämmöstä ja väriloistosta. Osuvasti Instassa tuli vastaan tälläinen sitaatti:

” May the new month of October bring greater blessings into your life. May everything fall into place. Start claiming success, clarity, peace, abundance, love and happiness over every area in your life”.

Luin sen kiireessä palaverien välissä, mutta se jäi mieleen, tuntui aika suloiselta ja halusin jakaa sen täällä teidän kanssa. 

Syyskuun pari viikkoa viiletettiin lomalla pitkin poikin Italiaa (Instassa lomalta muutama postikortti, ah oli niin ihanaa, ihan parasta❤️) ja nyt onkin paiskittu ympäripyöreitä päiviä kotiinpaluun jälkeen. Tulossa on paljon kivoja juttuja, joita tulen postaamaan täällä. Yhteen niistä liittyy vihreä neonväri ja superdyi, jonka takia sormenpääni tällä hetkellä ovat aivan fosforinvihreät… ei ehkä se paras outfitin kirsikka kakun päällä, mutta näillä mennään, hih!

Remppakin on edennyt; olen viimeinkin päässyt purkamaan muuttolaatikoita ja sisustamaan kotia. Huomenna saatte nähdä sisustuksesta hieman lisää😉

Ette voikaan arvata sitä ilon ja onnen määrää, kun purin bokseja ja löysin omia lempijuttuja joiden olemassaolon olin jo unohtanut! Teki mieli tehdä kaikista kupeista, kipoista,  kirjoista ja koriste-esineistä omat asetelmat ja kuvata niitä my story täyteen.  Huomisesta postauksesta on kuitenkin tulossa hieman hallitumpi ja kompaktimpi tapaus 😘

………………………………………………………………….

Kuvat: Sanni Riihimäki