FESTARISUMUSILMÄT

Kaupunki alkaa täyttyä aikamoisesta säpinästä unenomaisen ajanjakson jälkeen ja se tietää sitä, että ihmiset ovat palailleet hiljalleen takaisin lomiltaan ja työn ääreen. 

Lomalta paluun voi järjestää myös pehmeähkösti… Flow-festivaali on tänä vuonna tänä viikonloppuna ja se on aina ollut itselle vähän kuin luokkakokous, ihan paras paikka nähdä hulluna tuttuja kesän jälkeen ja päivittää kuulumiset ihanassa festivaalitunnelmassa nauttien hyvästä musasta, ilmapiiristä ja ruoasta. 

Monelle Flow merkitsee myös ootd-ilotulitustykitystä ja tunnenkin monta ihanaa, jotka ovat miettineet Flow-outfittinsa kuntoon jo kuukausia sitten (#dedication).

Itse olen sen verran luonnonlapsi ja/tai hajamielinen, että mietin oman outfittini usein viime hetkellä fiiliksen mukaan. Stailistina on paljon helpompaa miettiä muiden asukokonaisuudet minttiin hyvissä ajoin.

Tänä vuonna festarimeikit ovat alkaneet kiinnostaa, koska yksinkertaiset asukokonaisuudet ovat viehättäneet silmääni viime aikoina enemmän kuin ennen. Festarimeikki on parhaimmillaan asukokonaisuuden piste ii:n päällä ja outfitin yksi osa. 

Pyysin ystävääni YSL:n meikkitaiteilijaa Heidi Rautsialaa ideoimaan kaksi eri festarimeikkiä kahteen eri fiilikseen 😉

Ensimmäiseksi hän ideoi ”festarisumusilmät”.

Heidin meikkausvinkit:

1) Kosteuta iho hyvin ja tee raikas kevyt meikkipohja (YSL Beauty:n valikoimista kannattaa käyttää näitä: Top Secrets Instant Moisture Glow+ Top Secrets Eye Perfecting Fluid+ Touche Eclat All-in-One Glow).

2) Pysyvään meikkiin kannattaa tehdä kunnon pohjustus All Hours primer:llä. Peittävämmän lopputuloksen saa All Hours-meikkivoiteella.

3) Smokey eyes-meikkiin saadaan syvyyttä, kun mustan luomivärin ja rajauksen päälle lisätään ruskeaa mattaluomiväriä (Couture Kajal 1+ Couture Variation Palette 1 Nu). Sisärajaukset viimeistelevät silmämeikin (Dessin Du Regard Water Proof 1).

Sumusilmät tehtiin näillä YSL:n tuotteilla:

-Top Secrets Instant Moisture Glow

-Top Secrets Eye Perfecting Fluid

-Urban Decay primer, Eden

-Couture Variation Palette Nu

-Dessin Du Regard Waterproof pencil 1 black

-The Shock mascara 1

-Top Secrets BB Cream Medium mixattuna Touche Eclat All-in-one Glow-meikkivoiteeseen B40

-Universeille puuteri

-All Hours Concealer 5

-Kiss&Blush 8

-Les Sahariennes Bronzing Stones 3

-Touche Eclat Glow shot 1

-Tatouage 7

…………………………………………………………….

Kuvat: Mona Salminen

Meikki: Heidi Rautsiala / Yves Saint Laurent