COSMOGIRLBOSS

Muistatteko mitä te teitte tasan vuosi sitten?

Minä ja Linda (Cosmopolitanin monitoiminainen ja aivan superupea tyyppi) olimme kuvaamassa näissä meiningeissä tyylipalstaa Cosmolle.

Vieläkin naurattaa se, että töissä Lindan kanssa oli niin kivaa, että meinasin kuvasta päätellen hukuttaa hänet halauksiin ja rutistuksiin.

Nyt välitän hänelle samanmoiset hellyydenosoitukset kertaa miljoona digitaalisesti, sillä hänestä tuli juuri Cosmopolitan Finlandin uusi päätoimittaja. Onnea Linda, cosmogirlboss!!!!

Tavattiin Lindan kanssa viime viikolla palaverin merkeissä ja lopuksi päädyimme ihmettelemään sitä, että asioista joita pienenä  nautti hurjasti tehdä (kuten esimerkiksi lukeminen ja kirjoittaminen), on pikku hiljaa ajan myötä muovautunut punainen lanka siihen, mitä nyt olemme päässeet aikuisena tekemään.

Keskustelu toimi muistutuksena siitä, että aina  kannattaa pitää omasta jutustaan kiinni, vaikka välillä usko siihen huojuu ulkopuolisista tai omista väliaikaisista epäilyistä johtuen. Luotto itseen on tärkein ainesosa siihen, että pääsee muovaamaan elämästään omanlaistaan ja toteuttamaan unelmiaan.

Oot Linda täydellinen esimerkki tästä❤️