COACHELLA 2010 REMINISCING

 

Olen seurannut koko viikonlopun somesta Coachella-hehkutusta ja eiköhän siitä iskenyt ihan järjetön fomo.

Beychella-kuvia selatessani tajusin, että omasta Coachella-kerrastani on tasan yhtä kauan kuin siitä kuin Queen B esiintyi siellä edellisen kerran.

Päätin etsiä käsiini omat Coachella-kuvani. Vuosi oli 2010 ja some-maailma ihan nupuillaan vasta, joten mitään kunnollisia ootd-kuvia tai videopätkiä keikoista tai bileistä ei oikein tullut otettua… ehkä hyvä niin 😉 Kuvia löytyi koko viikonlopun ajalta tasan viisi, taisi olla aikamoinen meno silloin päällä.

Olin tuona keväänä töissä Losissa ja mallifrendien kanssa päätimme ex tempore lähteä roadtripille Coachellaan. Meillä kaikilla oli  viikonlopuksi kuvausoptioneita ja odotimme viimeiseen asti toteutuuko ne vai ei, mutta tuntui että koko Los Angeles jätti duunit jo keskellä viikkoa kesken ja suuntasi Palm Springsiin juhlimaan. En ollut kuullutkaan koko festivaalista aikaisemmin, mutta pöhinä viikonloppua ennen oli todella käsinkosketeltavaa.

Asuimme Guessin villassa keskellä aavikkoa ja bailasimme sydämemme kyllyydestä. Aavikko oli konserttipaikkana ainakin minulle supereksoottinen. Ihastelin Coachellan tavaramerkiksi muodostunutta maailmapyörää silmät suurina ja hengailimme vip-alueella ja jo se tuntui ihan megakreisiltä.

Parhaiten mieleen painui Jay-Z:n keikka, jonka yllätysmomentti oli Beyoncé, josta porukka meni aivan tiloihin. Voin vain kuvitella minkälaisen efektin viime viikonloppuinen Queen B:n comeback sai yleisössä aikaan. Toinen vaikuttava kokemus oli Thom Yorken veto Coachellan päätöspäivänä. Oli loppuun asti täysin epävarmaa tuleeko hän vetämään shown vai ei. Aavikko oli ihan täpötäynnä festivaaliyleisöä odottamassa häntä ja toivomassa parasta. Loppujen lopuksi Yorke saapui lavalle ja piti ihan täydellisen, hieman haikean, sunnuntai-illan vedon. 

Esityksen jälkeen kävelimme konserttipaikalta illan suussa aavikon poikki takaisin villalle, buutsit täynnä hiekkapölyä ja taivaalla yksi söpöimmistä pastellin värisistä auringonlaskuista.

Hymyilyttää tämä minimaalinen kuvasaldoni yhdestä hauskimmista viikonlopuistani ikinä. Ihanaa, että niitä sentään on edes nämä  ja kiva palata kauan sitten vietetyn viikonlopun tunnelmiin niiden kautta.

Kuvia selatessani muodissa vuonna 2010 näytti olevan:

Hihattomat t-paidat (mieluiten itse tuunattuina)

Peace-merkit poseeratessa, koska muuten kuvattavana oleminen tuntui vaivaannuttavalta (heh)

Turkoosi kynsilakka

Raybanin Clubmasterit (hmm… missäköhän ne on?)

Balenciagan Motorcycle-laukku

Otsis (pitäisikö repäistä ja leikkaa sellainen taas kesäksi?)

Kiva huomata myös, että yksi asia on ja pysyy (aina muodissa):

Päikkärit (love ’em)