BOSS BABE SANDRA H.

Pakko vinkkata täällä blogin puolella Jani Niipolan ja allekirjoittaneen podcastistä Menestystarinan metsästäjät ja erityisesti tämän viikon jaksosta, joka tulee ulos ihan näillä näppäimillä!

Saatiin vieraaksemme the og someammattilainen Sandra Hagelstam, joka on kansainvälisesti tunnettu 5 inch and up-blogistaan. 

Sandra on yksi valovoimaisimmista tyypeistä, joita tiedän ja jolta löytyy aina ässä hihasta tilanteeseen kuin tilanteeseen. 

Jaksossa puhutaan muun muassa siitä kuinka omasta intohimosta ja harrastuksesta ihan vaan asioita tutkimalla, itsenäisesti opiskelemalla ja tekemällä pystyy luomaan juuri oman näköisen uran, sosiaalisesta mediasta ja kuinka se parin vuoden aikana on muuttunut hurjasti, vertailusta ja kateudesta (huh, miten ruma sana) sekä Sandran uudesta aluevaltauksesta; näyttelemisestä. 

Törmäsin (aika kirjaimellisesti) melkein kymmenen vuotta sitten Lontoon Oxford Streetin Boots-liikkeessä Sandraan. Hän kuuli minun puhuvan suomea ja tuli hyllyjen takaa esittäytymään ja seuraavana päivänä käväisin Sandran hostaamassa tilaisuudessa Aldossa. Siitä lähtien ollaan vuosien varrella kunnolla ystävystytty, päästy yhdessä reissaamaan työmatkoja ja kokemaan hienoja hetkiä.

On ollut valtavan inspiroivaa seurata Sandran uraa, kyseessä on sen verran kova boss babe. Haluaisin nostaa hattua erityisesti Sandran pelottomuudelle ja sille kuinka business mind ja herkkä taiteilijasielu hänessä yhdistyy niin hienolla ja kauniilla tavalla. 

Meidän podcast löytyy nykyään myös Spotifystä !

Hakusanaksi vaan ”Menestystarinan metsästäjät” ja kaikki jaksot on saatavilla, iisi piisi!!