BISNEKSIÄ NAPPIVERKKAREISSA

Stailauksissani kuulutan aina vaatteiden mukavuuden perään. Se saattaa tuntua todella tylsältä ja epäglamoröösiltä, varsinkin kun muotiin ja tyyliin liittyy aina jonkinlainen salaperäisyys.

Pukeutumisen pitää olla ensisijaisesti hauskaa, rentoa ja mukavaa. Vältän omassa pukeutumisessani kaikkea, josta saattaa tulla vähänkin epämukava olo. Elämä on liian lyhyt vaatteista ja kengistä stressailuun.

Joissain vaatteissa taas on vain jonkinlainen ”je ne sais quoi”, joka saa olon upeaksi ja nostaa ihanasti itsetuntoa, kuten tässä Nordic Business Forumissa nähdyssä outfitissani. Koen suunnatonta ihastusta asuni jokaista yksityiskohtaa kohtaan.

Olen rebel by the heart (ulkonäköni saattaa hieman hämätä), joten vastoin kaikkia vanhoja pukeutumisetikettejä, päätin pukea business-tapahtumaan päälleni tähän päivään päivitetyt nappiverkkarit helmikoristein. Olin pitkään haaveillut täydellisistä, mukavista leveistä housuista ja nappiverkkareista, joten koin pienoisen halleluja-hetken löytäessäni nämä housut, joissa yhdistyivät kaikki toiveeni. 

Rakastan yksityiskohtia ja kontrasteja, joten naisellinen ja minimalistisella tavalla romanttinen valkoinen silkkipaita ja harmaa pitkä kalanruototakki täydensivät verkkareita niin, että kokonaisuudesta tuli hillitty, oman näköiseni ja tilaisuuteen sopiva. 

Parasta oli se, etten koko pitkän työpäivän missään vaiheessa joutunut korjaamaan asua, vaan pystyin täysillä keskittymään olennaiseen.

Comfy is the new black!

 

 

takki: KappAhl, paita: Andiata, housut ja kengät: H&M

Kuvat: Elina Simonen