BIG IN JAPAN

 

Kaupallinen yhteistyö: KappAhl

Olen niin innoissani tästä KappAhlin Limited Edition Big in Japan-mallistosta. Tein viime vuoden KappAhlin kanssa brändilähettiläänä intensiivisesti töitä ja tutustuin heidän mallistoihinsa todella tarkasti. Nämä muutaman kerran vuodessa ilmestyvät eri teemoilla ilmestyvät Limited Edition-mallistot ovat ihanan leikitteleviä, trendikkäitä ja hyvällä tavalla yllättäviä.

Big in Japan-mallistossa minua viehättää se, että leikkaukset ja printit, jotka ovat saaneet inspiraationsa Aasiasta, yhdistyvät niin kauniisti skandinaaviseen minimalismiin. Mallistossa huomioni kiinnittää myös liehuvat siluetit sekä se, että jokaista malliston vaatetta voi yhdistellä mennen tullen toisiinsa.

Malliston lempioutfitikseni muodostui valkoinen housupuku. Stailasin sen kuvauksiin todella, todella yksinkertaisesti pelkästään korkkareiden ja korvarenkaiden kanssa. Puku on täydellinen, se muuntautuu helposti erilaisten toppien ja asusteiden kanssa rennosta cooliksi, business-lookista bileasuksi.

Malliston kampanjakuvat kuvasimme tammikuussa Göteborgissa aivan upeassa huoneistolokaatiossa. Oli ihanaa tutustua kampanjan muihin mimmeihin Kingaan, Hannaan ja Jankaan. Olen seurannut heitä somessa ja nähnyt heitä eri tilaisuuksissa ihan vain nopeasti, joten oli todella kivaa päästä tutustumaan heihin paremmin.

Sattumalta kuvauksissa oli mukana meikkaaja/kampaaja-tuttuni Stina, jonka kanssa tein yhdessä vaiheessa paljon mallikeikkoja ja olikin ihanaa vaihtaa hänen kanssaan kuulumisia pitkästä aikaa.

Koin kuvauksissa myös pienen fangirl-hetken, kun kuulin fanittamani kuvaajan Rami Hannan tulevan kuvaamaan kampanjan!

Mallisto on nyt saatavilla KappAhlin verkkokaupasta sekä Forumin liikkeestä.