BACK FROM COSTA DEL SOL

Costa del Sol on nyt virallisesti korkattu!

Muutaman päivän visiitillä päästiin tutustumaan Fuengirolan lisäksi Gibraltariin, jossa näkymät ovat ihan mahtavat, Afrikka siinsi horisontissa. Gibraltarista ehdimme auringonlaskudrinkkeiksi Puerto Banukseen, joka oli juuri niin kaunis kuin olin ajatellutkin. 

Seuraavana päivänä matkasimme Benalmádenaan (käväisimme matkan varrella perhospuutarhassa, jossa lensi satoja toinen toistaan kauniimpia perhosia vapaana. Puutarhassa asusteli myös supersymppis wallabi ja aika laiskan oloinen iguaani). Piipahdimme Mijaksen kylässä, josta en ollut kuullut aikaisemmin, mutta jonne kaikki paikalliset melkein pakottivat käymään ja kun kysyin miksi, vastauksina oli pelkkiä huokauksia. Nyt visiitin jälkeen ymmärrän kyllä miksi. Kylä on aivan to-del-la hurmaava.

Huvittavinta oli kyllä Fuengirolassa. Tuntui, että joka päivä törmäsi täysin sattumalta tuttuihin ja kuuli kaduilla suomea enemmän kuin espanjaa ja kaupoissa oli kaikki suositut Suomi-tuotteet hienosti edustettuina. Vähän kuin ei olisikaan matkustanut kotiympyröistä minnekään 😉

Viikonloppu vierähti Fugefesteillä, jossa stailasin Erika Vikmanin ja nyt ollaan jo seuraavien projektien äärellä.

Tänään soitetaan Petran kanssa levyjä kauden ekoissa Halloween-bileissä. Niistä on kaikesta päätellen tulossa extraspessut ja itseni tuntien voin jo nyt luvata, että illemmalla Instan puolella on tulossa sneakpeekiä niistä, hih. 

Showroomien pressipäivät ovat myös käsillä ja odotankin mitä kaikkea upeaa ensi sesongiksi onkaan keksitty.

…………………………………………………………….

Kuvat: Ville Mäkäräinen

Mekko: Stylein