OLYMPUS DIGITAL CAMERA

AT THE STOCKHOLM FASHION WEEK

Terkkuja Tukholman muotiviikoilta!

Täällä ollaan Didemin ja Sofian kanssa Glitterin vieraina nauttimassa ensi kevään ja kesän mallistojen esittelyistä.

Eilen näimme By Malinan, Busnelin ja Filippa K:n näytökset ja olo on superinspiroitunut. Varsinkin Busnelin näytöksen yksityiskohdat (köysiteemat kengissä ja nilkkakoruissa sekä täydelliset tuulentuivertamat merenneitokampaukset jäivät mieleen… siinä muuten vielä tälle kesäsesongille nopea dyi-haaste!).

By Malinasta jäi mieleen leikittelevät ranta-asut ja kauniit yksiväriset juhlamekot ja ihana ihana laulaja, joka aloitti näytöksen ja lauloi kasari-ja ysäribiisejä koko näytöksen ajan.

Filippa K:n näytös oli tällä kertaa järjestetty heidän Grev Turegatanin liikkeessä. Pitkän päivän viimeisessä näytöksessä Filippa K Pizza Boyt jakoivat näytöstä odottaville nälkäisille fashionistoille pizzapaloja, ehdottomasti yksi parhaimpia detskuja järjestäjiltä, mutta valitettavasti en nähnyt presentaatiomaisesti järjestetystä kovasti odottamastani näytöksestä paljon mitään väenpaljouden takia…

Kohta nähdään Didemin ja Sofian kanssa Grand Hotelin brekkarilla, Instastorien puolelta voi seurailla mitä kaikkea kivaa tänään päästään tekemään!

 

………………………………………………………………….

Kuvat: Didem Özgün

Jakku & vyö: Zara / Aurinkolasit: Ray Ban / T-paita: UFF / Farkut: Bik Bok / Kengät: Nike / Laukku: Longchamp