ANNIN ROSEEBILEET

Kuvapläjäys viikonlopulta maanantain piristykseksi!

Upea Anni Hautala täytti vuosia ja päätti järjestää lauantaina ystävilleen #MUNROSEE-bileet.

Juhlimme Annia salaisessa lokaatiossa Helsingin kattojen yllä täydellisessä kevätillassa. Koristelu ja tarjoilu (erityisesti mieleen jäivät roseekuohuva ja superjännä pinkki kahvidrinkki) olivat kaikki teeman mukaisesti pinkkiä. Pukukoodissa annettiin hieman vapauksia ”laita päälle jotain pinkkiä, jos siltä tuntuu” ja olikin hauska bongailla jotain pinkkiä kutsuvieraiden outfiteista. Itse päätin toteuttaa pukukoodia pinkeillä statement-korviksilla.

Ympärillä oli paljon tuttuja, joiden kanssa pääsi vaihtamaan viimeisimmät kuulumiset kunnolla. Huomasin myös kuinka kiireisiä me kaikki olemme. Ei sitä tajuakaan kuinka ikävä omia tyyppejä on eikä nopeat whatsapp-viestit tai liketykset somessa korvaa kunnon juttutuokioita ja läsnäoloa, vaikka kuinka niin itselleen koittaisi uskotella. Oli ihan onnenpotku, että pääsimme kaikki samaan aikaan samaan paikkaan pitämään hauskaa yhdessä. 

Pitkästä aikaa intouduin myös ottamaan ihan hurrrrjan määrän selfieitä. Aamulla oli hauska katsoa kännykän kamerarulla läpi ja nähdä niin paljon hymyjä ja hyvää fiilistä. Ne kaikki siksi, koska illan emäntä oli aivan upea ja oli ihanaa päästä juhlimaan häntä.

Kiitos Anni synttäribileistä, oot täyttä (ruusu)kultaa!