ALL STARS OF MY STYLE

Aloitan tämän postauksen älyttömän yksinkertaisesti, sillä sellaisiahan faktat yleensä ovat.

Rakastan koruja. 

Rakastan niitä monestakin eri syystä,  kuten esimerkiksi koska niillä saa helposti asun kuin asun twistattua oman näköiseksi ja ne saavat kauneudellaan ja kimaltelevaisuudellaan hyvän mielen aikaan, ainakin minulle. Kyllä, tiedän. Minussa on aika rutkasti harakan piirteitä, not gonna lie, cannot hide. 

Tapanani on sujauttaa jokaiseen laukkuuni lompakon, avainten ja laturin kanssa jotkin hieman extrat korvikset, koska ikinä ei tiedä mitä tapahtuu tai mikä fiilis päivän mittaan sattuu tulemaan, jos vaikka pienellä, mutta tärkeälle outfitin muutokselle olisi tarvetta. 

Useimmissa koruissani on takana jokin tarina ja juuri tuo historia korun takana aiheuttaa aivoissa jotain niin hyvää, että se saa aina hymyn huulille, oli sitten kuinka takkuinen päivä tahansa.

Koruista on ikään kuin vaivihkaa muodostunut minulle onnen amuletteja, jotka jaksavat muistuttaa kaikesta hyvästä. 

Erityisesti kultaiset ja kimaltelevat korut ovat aina olleet mieleeni, sillä olen niin täysin kaiken kiiltävän perään. Viime aikoina tosin olen löytänyt uudelleen helmikoristeiset korut. Niissä tuntuu olevan jotain ihmeellisen rauhoittavaa ja  koen niihin aivan todella suurta vetovoimaa tällä hetkellä… ehkä alitajuisesti koitan sitä kautta tasapainoittaa loppuvuoden hektisyyttä ja remppakuvioitani…

Leopardikuvioisista, kultakoristeisista korviksista tuli heti lempparit nähtyäni ne. Ne sopivat iltamenoihin sekä huppari/t-paita-meininkeihin. Miten en ollut aikaisemmin ajatellutkaan, että myös lempikuosia voi sportata korumuodossa?

Mindblown!

Koska rakkaussuhteeni koruihin on niin syvä, annan niitä mielelläni lahjaksi myös perheenjäsenilleni ja ystävilleni.

Ihaninta on antaa lahja, joka elämään vuosiksi ja joissa on tarinaa kerrottavaksi eteenpäin. 

…………………………………………………………….

Kuvat: Juuli Rönkä

Meikki: Heidi Rautsiala

Lokaatio: Hotelli St. George

Korut: Glitter

Paljettinen & sininen mekko + saappaat: Nelly.com

Pinkki mekko: Gina Tricot