REMPPAUPDEITTEJÄ

Pikaiset moit työ- ja remppakiireiden välistä!

En malta odottaa, että pääsen näyttämään mitä kaikkea olen keksinyt uuteen kotiini! Erityisen fiiliksissä olen maalivalinnoistani, sillä näyttää siltä että jokin ikiaikainen haaveeni on täyttymässä 😉

Sain sisustussuunnittelijaltani Eveliina Alanteelta tulevan keittiön piirrokset ja keittiö tulee näyttämään ihan mielettömältä!

Olen tuntenut Even varmaankin lähemmäs 15 vuotta (woow, kuinka nopeasti aika meneekään!!). Aloitimme samoihin aikoihin mallintyöt ja ystävystyimme nopeasti.

Koen olevani aika luova henkilö, rakastan suunnitella isoja kokonaisuuksia ja muodin alalla keksin vaikka mitä ideoita, mutta täytyy myöntää, ettei sisustus (eikä kokkaus) ole ihan vahvimpia alueitani. 

Siksi onkin niin rentoa ja mutkatonta tehdä yhdessä Even, jonka intohimo sisustussuunnittelu on, kanssa töitä ekaa kertaa mallintöiden ulkopuolella. Eve tuntee tyylini täysin, tietää mistä pidän, mistä taas en ja osaa ehdottaa asioita ja ratkaisuja, joita en itse olisi edes osannut ajatella. On kivaa seurata Even työntekoa ja tuntuu, että samalla itsekin opin koko ajan jotain uutta. 

Laitan tänne updeittejä rempan edistymisestä ja Instastorien kautta (@maryam.razavi) pääsee myös seuraamaan remppatilannetta. Viikonloppuna sain maalattua kaikki kaapit sisältä, tällä viikolla kalenterissa keittiön ja eteiskäytävän pohjamaalaus.

…………………………………………………………….

Kuvat: Leo Stillman