5 x LEMPPARITUOKSUT

 

AM Collection Fleur de Tiare– huonetuoksu

Tutustuin tähän merkkiin kuukausi sitten ollessani juontokeikalla Kuusankoskella ja nappasin tämän tuoksun heti mukaani. 

Diptyque Baies – tuoksukynttilä

Ah, tämä on ollut niin pitkään lempparini! Olen lukemattomia kertoja joutunut lentokentillä turvatarkastukseen, kun olen kuljettanut uutta kynttiläsatsia käsimatkatavaroissa kotiin. Pikku hiljaa aloin huomaamatta varata hieman extra aikaa tämän perusteellisen tarkastuksen takia, kun matkasin kotiin uuden Diptyquen kanssa. 

Leikkokukat

Varsinkin tähän aikaan vuodesta ne tuovat niin paljon iloa ja kauneutta arkeen. 

Avene Cold Cream

Käytän tätä tujua voidetta ainoastaan talvisaikaan. Löysin sen vuosia sitten ja se on paras voide, minkä atooppiselle talvi-iholleni olen löytänyt. Se tuoksuu hieman puuterimaiselle ja tuoksumuisto vie minut välittömästi Lontooseen, jossa asuin malliaikoinani monta vuotta.

YSL Tuxedo

Olen hirmu tarkka hajuvesistä, vaikka rakastankin niitä. Ne eivät saa aiheuttaa päänsärkyä tai olla sellaisia, että niitä pitää lisätä monta kertaa päivän mittaan. Pidän siitä, että tuoksu sekoittuu ihoon niin, että se tuntuu omalta. Suomeen palattuani en oikein enää viihtynyt aikaisemmissa tuoksuissani ja etsin pitkään omaa signature tuoksuani. Kesän kynnyksellä kävin tutustumassa YSL:n uusiin Le Vestiaire Des Parfums-kokoelmaan ja ihastuin välittömästi Tuxedo-tuoksuun. Se on pehmeä, mystinen ja sensuelli tuoksu, täysin erilainen kuin mikään, mitä aikaisemmin olen käyttänyt.