Ysärilapset huomio! Tamagotchi on palannut

Kyllä, sen pitäminen hengissä on edelleen yhtä hankalaa.

Tamagotchin viime vuonna vietettyjen kaksikymmentävuotissynttäreiden (omg) kunniaksi japanilainen leluvalmistaja Bandai on lanseerannut lähes täydellisesti alkuperäistä Tamagotchia jäljittelevän version. Kyseessä ei tosin ole ensimmäinen kerta, kun ysärilasten suosikkilelu tekee paluun. Alkuperäisversion julkaisemisen jälkeen Tamagotchista on julkaistu useita, päivitettyjä versioita – kuten läpinäkyvä versio ja se, jossa Tamagotchista kasvatetaan poptähti. Tämä on kuitenkin ensimmäinen kerta, kun Bandai lanseeraa lähes identtisen kopion alkuperäisestä lelusta, ysäri-Tamagotchi kun on nykyään keräilyharvinaisuus. Ah, miten nostalgista!

Mainosvideon perusteella mukana ovat samat kuusi alkuperäishahmoa, jotka myös sinä olet todennäköisesti näännyttänyt lapsuudessasi nälkään. Ainoa merkittävä ero on, että uusi versio on lähes puolet alkuperäistä pienempi. Tamagotchin voit hankkia itsellesi Amazonista noin 17 dollarin hintaan. 

Älä kuitenkaan anna pienen koon hämätä: olioiden elossa pitäminen ei kuulemma ole yhtään sen helpompaa, kuin 90-luvulla. Varaudu siis siihen, että tämä harrastus vie edelleen aikaa!

Kuva: Youtube/Bandai

Katso myös:

Varaudu tuntemaan olosi vanhaksi: nämä tunnetut biisit julkaistiin kymmenen vuotta sitten

James Blunt haluaa sinun tietävän, mitä You’re Beautiful -biisin sanat todella tarkoittavat – ne eivät kerro rakkaudesta

Fanitatko sinäkin Skamin Nooraa? Näin kopioit lookin