Unohditko ostaa lahjan? Yhdeksän asiaa, jotka ehdit vielä hankkia äidillesi

Viikonloppuna juhlitaan taas äitejä. Keräsimme yhteen voittamattomat lahjaideat, jotka sulattavat kenen tahansa äidin sydämen äitienpäivänä.

1. Keittokirja

Osta äidillesi lahjaksi keittokirja ja järjestä yhteinen ruuanlaittopäivä. Kokkailkaa molempien herkkuruokia ja viettäkää yhdessä laatuaikaa.

Kaisa Niemisen ja Riikka Kantinkosken Ruokakirja sopii yhteisiin kokkaushetkiin. 15,80 e, Cozy Publishing. Kuva: Instagram / @dream.cozy

2. Äitisi lempisarjan kausi DVD:llä

Rakastaako äitisi Downton Abbey -sarjaa tai Modern Familya? Osta lahjaksi lempparisarja DVD:llä. Vaihtoehtoisesti voit myös tarjota hänelle vaikka kolmen kuukauden katsomiselämykset Netflixistä tai HBO Nordicilta. Myös yhteinen leffailta on takuuvarma klassikko ja myös hyvä tekosyy päästä katsomaan vaikkapa Kaunotar ja Hirviö uudestaan. 😉

3. Hemmottelupäivä kotona

Pakkaa kaunis kori täyteen ihania kosmetiikkatuotteita ja viettäkää yhteinen hemmotteluilta. Yllätä äitisi käsi- tai hartiahieronnalla.

Evolven Organic Beauty Radiant Glow -naamio kuorii ja kosteuttaa ihon heleäksi, 22,90 e.

Kuva: Instagram / @juliatoivola

4. Osallistukaa yhdessä kurssille

Opetelkaa vaikka kiipeilemään tai leipomaan ihania raakakakkuja. Pääasia on, että vietätte aikaa yhdessä ja pidätte hauskaa.

Greenstreetin raakakakku-workshopit järjestetään helsinkiläisessä Roots Helsinki -kahvilassa. 64 e / henkilö. Kuva: Instagram / @greenstreet.fi

5. Aamiainen sänkyyn

Oldie but goodie! Tämä vinkki toimii varmasti. Valmista herkkuaamiainen ja kuljeta se äidillesi sänkyyn.

Kuva: Instagram / @secretsquirrelfood

6. Kylpylälahjakortti

Kaikki äidit ansaitsevat hemmottelua, joten osta äidillesi kylpylämatka rentouttavien hierontojen ja kauneudenhoitojen keskelle.

7. Askartele taulu

Taiteile äidille lahjaksi taulu. Käytä vaikka arkistojen kätköistä löytyviä nuoruuskuvia äidistä tai anna muistolahja yhteisistä ihanista hetkistä.

8. Hajuvesi

Muista valita pullo, joka matchaa äitisi kylppäriin.

Voit nimetä Byredon hajuveden äitisi mukaan pakkauksessa tulevilla tarrakirjaimilla. Unnamed Eau de Parfum, 50ml, 107 e.

9. Kukkakimppu

Jos valkovuokkoja ei lumisateen takia meinaa löytyä, ilahtuu äitisi takuuvarmasti myös vaikkapa ruusukimpusta.

Kuva: Instagram / @considerlena

Pääkuva: iStock

Katso myös:

TESTAA: Mikä lahja sopii parhaiten äidillesi?

Viisi parasta leffaa äitienpäivään

Olivia Palermo -fanit huomio: nämä ovat tyyli-ikonin 12 suosikkituotetta juuri nyt