Tuure Boelius
Tuure Boelius on 18-vuotias tubettaja jalaulaja. Uusi single ilmestyi toukokuussa.

Tuure Boelius: ”Vihaan rakastaa pahoja poikia”

Tuure Boelius pitää pienestä kiusoittelusta, suklaayllätyksistä ja treffeistä, jotka päättyvät auringonlaskuun. Ihastuminen on laulaja-tubettajan mielestä maailman paras tunne.

Olen koko elämäni halunnut olla laulaja. Kouluaikaisissa kaverikirjoissakin lukee unelma-ammattinani laulaja. Hassuinta on se, että minusta ei missään vaiheessa pitänyt tulla tubettajaa, vain ja ainoastaan laulaja, ja nyt olen saanut molemmat mahdollisuudet. Tänä vuonna on tulossa esikoisalbumini. Se on hieno askel eteenpäin urallani.

Olen kuullut ”vitun homo” varmaan 125 miljoonaa kertaa. Eikö kukaan keksi koskaan mitään muuta sanottavaa? Huonona päivänä tai jos oloni on todella epävarma, negatiiviset kommentit satuttavat. Muuten ne menevät toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Yritän keskittää kaiken fokukseni faneihini: ihana kommentti voittaa aina pahan kommentin.

Minut tunnistaa räväkästä tyylistäni. Minulle on todella tärkeää olla omaperäinen. Tyylini sisältää glitteriä, lateksia ja kirkkaita värejä, mutta välillä pukeudun myös tylsästi.

En ole koskaan hypännyt laskuvarjohyppyä, mutta haluaisin! Benjihypyn olen hypännyt monta kertaa. Nautin vauhdista ja vaarasta.

Noloin asia, mitä minulle on tapahtunut, oli yläasteella, kun eksyin uimahallissa naisten pukuhuoneen puolelle. Hengasin yläasteella paljon tyttöjen kanssa, joten kun hauska juttu oli kesken, en edes huomannut, mihin huoneeseen kävelin.

”Olen kuullut ’vitun homo’ varmaan 125 miljoonaa kertaa. Eikö kukaan keksi koskaan mitään muuta sanottavaa?”

Tällä hetkellä olen kiitollinen faneilleni, he ovat maailman parhaita. Minulla on noin 10 superfania, jotka ovat aina esimerkiksi lentokentällä vastassa.

Viimeksi jouduin pyytämään anteeksi kavereiltani, koska unohdin sovitun tapaamisemme Lahdessa. Minulla oli ollut ihan hullun kiire työpäivä, ja kun vihdoin pääsin kotiin, ajattelin ottaa pienet päikkärit. Lopulta heräsin viestiin ’’hei, missä sä oot?’’.

Salainen taitoni on, että osaan imitoida Tarja Halosta. Olemme myös tavanneet muutamaan otteeseen, mutta en silloin kehdannut imitoida häntä.

Kierot ihmiset tekevät olostani epämukavan. Joudun koko ajan olemaan takajaloillani ja valmiina puukon iskuun. Ystävissäni arvostan rehellisyyttä ja hyvää huumorintajua. Erityisesti parhaan ystäväni kanssa saamme usein huonoja ideoita: olemme esimerkiksi matkustaneet Helsingistä Mikkeliin ihan ilman syytä ja tulleet sieltä heti takaisin.

En voisi elää päivääkään ilman puhelinta. Tai ei sittenkään, en pärjäisi ilman musiikkia! Kuuntelen musiikkia joka päivä, koko ajan. Voimabiisini on Britney Spearsin Piece of Me.

Silloin kun olen yksin kotona, laitan musiikin soimaan, valot pois, taskulampun päälle ja menen peilin eteen tanssimaan. Harjoittelen peilin edessä esimerkiksi keikkakoreografiaa tai poseerauksia.

Suurin intohimoni ovat elokuvamaiset rakkaustarinat. Haluaisin joskus kokea sellaisen itsekin. Tällä hetkellä olen aivan rakastunut A Star Is Born -leffaan.

Olenko ainoa, jonka mielestä ananas ei kuulu pitsaan? Omaan pitsaani haluan vain kinkkua ja aurajuustoa.

Täydellisillä treffeillä tehdään jotain aivan muuta kuin syödään. Vedin kerran treffeillä tortilloita ja voitte vain arvata, miten se meni. Parasta olisi ajaa upealla avoautolla ihanille kallioille katsomaan auringonlaskua ja juomaan pullo viiniä. Sitten voisimme jäädä sinne vielä telttailemaan.

Ihastuneena en pysty ajattelemaan mitään tai ketään muuta kuin ihastukseni kohdetta. Silloin ylianalysoin, nauran ihan kaikelle, mitä ihastukseni sanoo ja olen vain todella iloinen. Ihastuminen on maailman paras tunne.

Ihastuminen on maailman paras tunne.

Vihaan rakastaa pahoja poikia. He ovat aiheuttaneet minulle huolta ja sydänsuruja. Ihannemieheni on komea, lihaksikas, hauska ja mukava.

Minusta on söpöä, kun minut yllätetään romanttisesti. Eikä sen tarvitse olla mikään iso juttu. Kunhan tuo suklaata, niin olen onnellinen.

Paras iskulauseeni oli, kun kerran lainasin Cheekiä ja sanoin vitsillä: ”jos mä olisin sä, kyl mäkin olisin mun kaa.”

Parisuhteessa tärkeintä on luottamus. Jos ei voi luottaa kumppaniinsa, suhteella ei ole minkäälaista pohjaa. Molemminpuolinen kunnioitus ja arvostus ovat myös tärkeitä. Ja se, että kummallakin on mahdollisuus toteuttaa omia juttujaan ja ottaa myös omaa aikaa.

Kaikkein seksikkäintä on, kun ihminen on vähän vaikeasti tavoiteltava. Pieni kiusoittelu on erittäin seksikästä.

Sydänsuruista selviää ajan kanssa. Isäni on aina sanonut, että itkut on itkettävä, ja jos tuntuu pahalta, antaa sen tulla ulos, koska muuten tunne ei helpota koskaan.

Suurin unelmani on päästä vetämään keikka Helsingin olympiastadionilla – tietenkin loppuunmyytynä.

Lue myös:

Ruotsalaisartisti Janice: ”Haluan muuttaa kauneuskäsityksiä”

Bebe Rexha artistien ulkonäköpaineista: ”Olen kokoa 38 ja ylpeä siitä”

Pyhimys: ”Rakkaus on ainoa syy tehdä asioita”

 

Teksti Sofia Hellgren
Kuvat Kaiku Entertainment