Taylor Swiftin uudella musiikkivideolla heitetään hyvästit vanhalle Taylorille ja kuittaillaan vihaajille

Taylor Swiftin Look What You Made Me Do -biisin musiikkivideo vilisee viittauksia tähden riitaisaan menneisyyteen. 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Katy Perry

Mekään emme ole ihan varmoja, mistä Taylorin ja Katy Perryn monta vuotta kestänyt vihanpito on alkanut, mutta useimmat spekulaatiot liittyvät taustatanssijoihin. On huhuttu, että Katy olisi yrittänyt houkutella kolmea Taylorin kiertueella ollutta tanssijaa itselleen.

– Hän yrittti sabotoida kiertueeni palkkaamalla minulta joukon työntekijöitä itselleen, kertoi Taylor tuolloin Rolling Stonen haastattelussa.

Lopulta Taylor päätyi antamaan sotkun keskelle joutuneille taustatanssijoille potkut, joten paha sanoa, kuka teki lopulta väärin. Mene ja tiedä, mutta videolla Taylor tuntuu ainakin näpäyttävän Katya Grammyjen suhteen. Taylor on voittanut urallaan kymmenen Grammyä, Katy ei yhtäkään.

Musiikin suoratoistopalvelut 

Videolla on kohtaus, jossa Taylor seisoo Streaming co.nimisen ”yrityksen” rahaholvissa. Tällä Taylor taitaa moittia suoratoistopalveluita siitä, että ne eivät maksa artisteille tarpeeksi rojalteja. Taylor vetikin vuonna 2014 kaiken tuotantonsa pois muun muassa Spotifystä, sillä laulajan mielestä suoratoistopalvelut eivät ”arvosta hänen taidettaan”. 

Kanye West

Videolla Taylor myös kuoppaa ”vanhan minänsä” ja kaikki tämän erilaiset roolit. Yksi näistä rooleista on vuoden 2009 Video Music Awardsissa nähty, uraansa vasta aloitteleva Taylor. Vain vähän kyseistä gaalaa aiemmin kuuluisuuteen noussut countrylaulaja onnistui nappaamaan itselleen parhaan musiikkivideon palkinnon. Kanye Westille tämä ei kuitenkaan kelvannut, ja hän päättikin keskeyttää Taylorin voittopuheen. Siitä lähtien Taylor on ollut sotajalalla Kanyen sekä tämän vaimon Kim Kardashian-Westin kanssa.

Videon loppukohtauksessa Taylor on stailattu samaan tyyliin kuin vuonna 2009 vastaanottaessaan parhaan musiikkivideon palkintoa. Swiftin fanit ovat ottaneet tämän suorana piikkinä Kimyelle. 

Yhden dollarin oikeustaisto

Vaikka videota tehdessään Taylor ei varmastikaan ole ollut tietoinen vielä edessään olevan seksuaaliseen häirintään liittyvän oikeustaistelun lopputulemasta, on hän varmasti jo tiennyt, mille summalle aikoo hakea korvausta. 

Musavideollaan Taylor poseeraa kylpyammeessa, joka on täynnä jalokiviä. Taylorin vieressä on yhden dollarin seteli, joka symboloi fanien mukaan laulajalle merkityksellisen oikeustaistelun voittoa. 

Tsekkaa Taylorin video ja katso, kuinka monta näpäytystä itse löydät! 

Kuvat: MVPhotos, YouTube

Katso myös:  

Taylor Swift julkaisi odotetun biisinsä ja esittelee itsestään samalla uuden, entistä itsevarmemman version

Tähän kauneustrendiin julkkikset VMA-gaalassa olivat ihastuneet – katso kuvat parhaista lookeista

Katso Calvin Harrisin uusin video – mukana myös Katy Perry kaulassaan 226 800 dollarin arvoinen choker