Taylor Swift julkaisi odotetun biisinsä ja esittelee itsestään samalla uuden, entistä itsevarmemman version

Vanha Taylor Swift on kuollut, kappaleessa julistetaan. 

Taylor Swiftin, 27, odotettu Look What You Made Me Do -biisi on täällä! Swift on vihjaillut uuden biisin julkaisemisesta sosiaalisen median kanavissaan pitkin viikkoa.

Biisin sanojen on veikkailtu olevan mahdollisesti osoitettu räppäri Kanye Westille, jonka kanssa Taylor on ollut riidoissa jo pitkään. Taylorin sanoitusten “I don’t like your little games, don’t like your titled stage” on tulkittu viittaavan Kanyen Saint Pablo -kiertueeseen sekä Famous-kappaleesta alkaneeseen kohuun. Vuonna 2016 julkaisemansa biisin sanoissa Kanye muun muassa väittää tehneensä Taylorista kuuluisan.

Lisäksi Kanye julkaisi Famous-biisilleen musiikkivideon, jossa valtavassa sängyssä makoili Kanyen ja Kimin lisäksi joukko alastomiksi muokattuja julkkiksia, kuten Rihanna, Anna Wintour, Donald Trump sekä tietysti Taylor Swift. Myöhemmin Kim-vaimo väitti GQ-lehdelle, että Taylor olisi antanut biisille ja videolle hyväksyntänsä. Lisäksi Kim sekoitti tilannetta entisestään julkaisemalla joukon Snapchat-videoita, joilla Taylor ja Kanye keskustelevat hyvässä hengessä tulevan biisin sanoituksista. Videoilla ei, yllätys yllätys, kuitenkaan ollut mukana kohtaa, jossa Taylor olisi kertonut ainakaan hyväksyvänsä Famous-kappaleen kohdan ”I feel like me and Taylor Swift might still have sex. Why? Imade that bitch famous”.

Taylorin uusi biisi tulee olemaan mukana Swiftin 10. lokakuuta julkaistavalla Reputation-albumilla. Laulajan edellinen albumi 1989 sisälsti muun muassa hittibiisit Shake It Off ja Blad Blood ja voitti kolme Grammya. Odotukset siis myös tälle levylle ovat suuret. 

Uskomme kuitenkin, että levyllä esitellään uudenlainen Taylor – kuulostaahan jo sen ensimmäinen biisikin paljon totuttua itsevarmemmalta ja tavallaan myös synkemmältä. Uudistukseen viittaa myös uuden biisin lopussa oleva kohta, jossa sanotaan:

The old Taylor can’t come to the phone right nowWhyCause she’s dead”.

Kuuntele biisi täällä!

Kuva: MVPhotos
Lähteet: The Guardian, Variety
 
Katso myös: