Vastaus deittailupulmiin voi löytyä tarot-korteista – 2 tarinaa taikuudesta

Kortit paljastivat sen oikean

Mitä tehdä, jos deittailee kolmea kiinnostavaa miestä yhtä aikaa, ja yksi olisi valittava? Bloggaaja Kriselda Mustonen, 29, löysi äitinsä tarot-kortit jo pienenä, ja kortit auttoivat myös tässä pulmassa. Kun Kriselda nosti huvikseen pakasta ennusteen tulevalle, pöydälle ilmestyi jokaista hänen tapailemaansa miestä vastaava kortti.

– Korteista näkyi selkeästi, kuka tyypeistä olisi vahvasti läsnä tulevaisuudessani.

Päätös sinetöityi oikeaksi, kun Kriselda vieraili treffeillä miehen kodissa. Hän oli aiemmin kuvitellut yksityiskohtaisesti mielessään, millainen täydellinen koti olisi: ylin kerros, kattoterassi, tuplaikkunat, avokeittiö, tilava vessa ja edullinen vuokra. Toiveiden asuntoa oli käytännössä mahdotonta löytää Helsingistä, mutta kappas, valittu kumppani asui juuri tällaisessa asunnossa! Nyt pari on asunut yhdessä neljä vuotta.

Myös Kriseldan nykyinen työ Yes Girl -hyvinvointibloggaajana sai alkunsa selkeästä merkistä kesällä 2017. Kriselda tapasi silloin ystävänsä Kiira Korven siskon Petra Wettenrannan (ent. Korpi) ja pari alkoi ideoida yhteistä hyvinvointikonseptia. Kun Kriselda avasi läppärinsä, ruudulla näkyi Pinterest-kuva, jossa luki Yes Girl. Nimi jäi molemmille mieleen ja tuli lopulta valituksi puolen vuoden suunnittelun jälkeen.

– Uskon, että merkit heijastavat sitä, mitä jo tiedämme. Ne vain auttavat meitä kaiken hälinän keskellä ottamaan askeleita siihen suuntaan, johon meidän on tarkoituskin mennä.

Kriselda ennustaa tarot-korteista ystävilleen ja lainaa heille ruusukvartsi-heiluriaan valintatilanteisiin. ”Itse käytän heiluria lähinnä poikaystäväni ärsyttämiseen”.

Mystiikan maailma energioineen, chakroineen ja kivineen on alkanut kiinnostaa Kriseldaa joogan kautta.

Taikuus alkoi uskalluksesta

Taidemaalari Carolina Grunérille, 37, taikuus on mielentila, joka vaatii luottamusta ja uskallusta.

– Taikuutta ei voi nähdä, ellei luota siihen, että kaikki on mahdollista ja mitä tahansa voi tapahtua minä hetkenä hyvänsä.

Tätä luottoa Carolina alkoi treenata 31-vuotiaana, kun ero pitkästä suhteesta pakotti seuraamaan omia haaveita. Hän irtisanoutui työstään vaatemyyjänä, vaikka ei tiennyt, mitä tekisi seuraavaksi. Mutta uskalluksen myötä taikuutta alkoi tapahtua. Kuukauden kuluttua Carolina sai idean: maalaan taulun!

– Viesti oli niin vahva, että siihen oli pakko uskoa. Siitä alkoi luova matkani.

Carolinan maalaukset ovat todisteita taikuudesta myös muille.

– Asiakkaat kertovat usein näkevänsä tai kokevansa työssäni jonkinlaisen merkin tai viestin, joskus jo toisella puolella olevalta henkilöltä. Se, jos jokin, tuntuu taikuudelta.

Taikuutta tapahtuu, kunhan vain uskaltaa.

Carolinalle taikuus on usein arkista: Sitä, että toivoo löytävänsä parkkipaikan, ja siinä se yhtäkkiä on. Tai miettii ystävää, kun hän jo soittaa. Tai näkee toistuvasti höyheniä, jotka viestittävät Carolinalle, että hän on turvassa ja oikealla polulla.

– Kun näen toistuvasti samoja numerosarjoja kuten 1212 ja 1313, otan ne merkkinä siitä, että on aika avata aistit ja olla enemmän läsnä.

Mutta eniten taikuutta ovat tuoneet haastavimmat kokemukset.

– En olisi alkanut maalata, ellei minua olisi jätetty. Enkä eläisi nyt unelmaani omenapuiden ympäröimässä kodissa, ellei perheeni olisi joutunut muuttamaan Uudesta-Seelannista takaisin Suomeen. Jokainen hetki ja kokemus sisältää aineksia taikuuteen.

Lue myös:

Ennustuksia, horoskooppeja ja oraakkelikortteja – miksi ne ovat niin suosittuja juuri nyt?

 

Teksti Kirsi-Marja Kauppala
Kuvat Haastateltavat