Tämä 50 euroa maksava vesipullo lupaa auttaa sinua juomaan enemmän

Kuinka moni tunnustaa edelleen juovansa liian vähän vettä? *nostaa käden ylös*

Tiedämme, että runsas veden juominen parantaa tekisi meistä energisiä, hyvinvoinvia, hehkeämpiä ja noh… kaikin tavoin parempia ihmisiä. Mutta jotenkin se vain aina unohtuu.

Yhdysvalloissa on onneksi keksitty tähänkin asiaan ratkaisu. Hidrate Spark -niminen vesipullo pitää kirjaa siitä, kuinka paljon vettä päivän aikana juot. Se lähettää sitten tiedot puhelimesi sovellukseen, joka muistuttaa sinua juomaan vettä, kunnes pääset päivittäiseen tavoitteeseesi. Lisäksi pullon sisällä olevat valot alkavat välkkyä, kun on aika juoda, joten et voi missata sovelluksen lähettämiä signaaleja.

Vesipullo lanseerattiin vuonna 2015 ja rahoitettiin Kickstarter-sivuston kautta yleisörahoituskampanjalla. Tavoitteena oli kerätä kasaan 35 000 dollaria, mutta lopullinen summa ylitti jopa 620 000 dollarin rajan. 

Hidrate Spark on saanut kehuja geometrisestä muotoilustaan ja hauskan huurteisista värivaihtoehdoistaan. Tuotetta saa kuudessa eri värissä, joskin vihreää saa jonottaa erityisen kauan – toimitusajat saattavat nousta jopa useisiin kuukausiin.  Juomapulloon mahtuu 0,7 litraa nestettä ja sen sisältä löytyy sauva, joka mittaa vedenjuontiasi. Jokaisen hörpyn jälkeen sinun tulee laskea pullo tasaiselle pinnalle, esimerkiksi pöydälle, jolloin Hidrate Spark pystyy laskemaan, kuinka paljon olet juonut. Pientä miinusta kalliista hinnasta, sillä pullosta saa maksaa 51,90 euroa.

Psst! Jos kaipaat helppoa (ja ilmaista) vaihtoehtoa vedenjuontisi seuraamiselle, suosittelemme kokeilmaan Drink Water Reminder -sovellusta

Kuvat: Hidrate Spark

Katso myös:

Lupasitko taas urheilla enemmän? Näillä vinkeillä onnistut

Rosa Nenonen: "On ihan sama, montako vihersmoothieta vetää päivässä, jos ei voi henkisesti hyvin”

Eikö liikunta kiinnosta? Näin teet urheilusta ystävän pakkopullan sijaan