taikuus

Taikauskosta tuli yhtäkkiä trendikästä, mutta miksi?

Oletko törmännyt ihmiseen, jota olit juuri miettinyt? Tai nähnyt tiettyä numerosarjaa kaikkialla? Elämä on täynnä taikaa, ja yhä useampi on alkanut huomata sen.

Do you believe in magic? Uskotko siihen, että maailmassa on paljon muutakin kuin mitä aisteilla voi havaita? Että elämässä tapahtuu ihmeellisiä asioita, joita ei voi selittää järjellä tai tieteellä?

Jos vastasit kyllä, kuljet taikuustrendin etujoukoissa. Moni julkkis on jo astunut ulos ”hörhökaapista” ja myöntänyt uskovansa asioihin, joita tiede ei allekirjoita.

Yksi heistä on mediapersoona Kim Kardashian West. Hän kertoo pyytäneensä isäänsä tämän viimeisinä elinpäivinään ilmestymään kuoleman jälkeen Kimille lintuna. Nyt Kim näkee variksia kaikkialla.

Kimin mukaan kaikki Kardashianit ovat taikauskoisia ja tekevät erilaisia rituaaleja estääkseen pahoja asioita tapahtumasta.

– Astumme lentokoneeseen aina oikealla jalalla. Ja jos kuulemme ambulanssin äänen, kosketamme heti hiuksiamme, hän kertoo CR Fashion Bookin videohaastattelussa.

Muotisuunnittelija Victoria Beckham uskoo puolestaan kristallikivien voimaan ja kantaa niitä aina käsilaukussaan. Viime vuonna hän jopa suunnitteli mallistoonsa housut, joiden vyölenkistä roikkuu kristallikivi ja joista löytyy salainen tasku omille voimakiville.

Muusikko ja näyttelijä Taylor Swift taas vannoo oman syntymäpäivänsä eli numeron 13 tähtipölyyn.

– Joka kerta, kun olen voittanut jonkin palkinnon, olen istunut joko tuolilla tai rivillä numero 13 tai rivillä M, joka on 13. kirjain, hän kertoi Elle.comin haastattelussa.

Merkkejä voi käyttää apuna omien unelmiensa tavoittelussa, vakuuttaa henkinen life coach -guru Gabrielle Bernstein. Hän neuvoo valitsemaan intuitiivisesti oman merkin – minkä tahansa, vaikka perhosen, höyhenen, jonkin tuoksun tai laulun – ja pyytämään universumia näyttämään kyseisen merkin, kun olet menossa oikeaan suuntaan. Gabby itse kertoo löytäneensä unelmiensa kodin oman merkkinsä, pöllön, avustuksella.

Tahdoitpa löytää unelmien kodin, työpaikan tai kumppanin, voit antaa merkkien ohjata sinua todellisen aarteen äärelle.

Lähteet: Elle.com, Gabrielle Bernstein: The Universe Has Your Back, 2016.

Lue myös:

Ennustuksia, horoskooppeja ja oraakkelikortteja – miksi ne ovat niin suosittuja juuri nyt?

 

Teksti Kirsi-Marja Kauppala
Kuvat HMI