Taco-tiistai! Kokeile herkullisia kasvistacoja à la Julia Toivola

Näissä herkullisissa kasvistacoissa tähtenä toimii juhlava tryffelimajoneesi.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Mini-kasvistacot

15 kpl

pieniä salaatinlehtiä

mini-tacokuoria

Täytteet:

3 avokadoa

4 tomaattia

2 munakoisoa

1–2 rkl öljyä

suolaa, pippuria ja chilimaustetta

4 limeä

100 g fetaa

Tryffelimajoneesi:

4–6 rkl majoneesia

1/2 tl tryffeliöljyä

mustapippuria

Koristeluun:

nippu korianteria

2 punaista chiliä

Sekoita tryffeliöljy majoneesiin ja mausta mustapippurilla. Maista ja lisää tarvittaessa tryffeliöljyä. Laita jääkaappiin viilentymään. Kuutioi avokado ja tomaatit pieniksi paloiksi. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kuutioi munakoisot sopivan kokoisiksi suupaloiksi. Sekoita palojen joukkoon öljy ja mausteet. Paahda uunissa 15-20 minuuttia välillä käännellen tai kunnes munakoisopalat ovat pehmeitä ja saaneet vähän väriä. Levitä pieni lusikallinen majoneesia tacoihin tai salaatinlehtiin. Kokoa täytteet. Purista päälle tuoretta limen mehua ja murennnettua fetaa. Siivuta punainen chili ohuiksi renkaiksi ja laita muutama chiliviipale täytteiden päälle. Koristele korianterilla.

Teksti JULIA TOIVOLA