Taco Bell tuli Helsinkiin, ravintoloita aukeaa lähiviikkoina vielä kaksi lisää

Taco Bell avasi Suomen ensimmäisen toimipisteensä Helsingin keskustaan. 

Suomen ensimmäinen Taco Bell aukesi Helsingin Kalevankadulle eilen torstaina.

Cosmopolitanin toimitus oli mukana avajaisissa. Tarjolla oli laaja valikoima kalifornialaisketjun klassikkotuotteita, kuten burritoja, quesadilloja, nachoja, Crunchwrap Supreme ja 2 Tacos Supreme. Maistoimme tietysti kaikkea, ja olihan se herkullista!

Jälkiruoaksi söimme makeita churroja, joita dippailimme suklaa- ja karamellikastikkeisiin. Suosikkejamme olivatkin juuri todella rapeat nachot ja churrot. Iso plussa siitä, että myös kasvissyöjille on Taco Bellissä vaihtoehtoja. Suomen Taco Bell -ravintoloiden valikoimassa on nimittäin myös nyhtökaura, jota kutsutaan menussa nimellä Spicy Pulled Oats.

Suomen ensimmäisen Taco Bellin menu.

Kalevankadun lisäksi myös kauppakeskus Selloon ja Isoon Omenaan aukeaa Taco Bell -ravintolat vielä marraskuun aikana. 

Etelä-Kaliforniassa vuonna 1962 perustetun Taco Bellin saapumisesta Suomeen on liikkunut huhuja jo vuosia. Ketjun saamiseksi Suomeen on olemassa jopa muutaman vuoden takainen vetoomus, jonka sadat suomalaiset ovat allekirjoittaneet, projektin takana olevan ravintolaketju Restel kertoo. 

Kyseessä ovat ensimmäiset Taco Bell -ravintolat koko Pohjois-Euroopassa. Lähimpänä Suomea sijaitseva ketjun ravintola on huhtikuussa 2017 ovensa avannut Taco Bell Hollannissa. Kerrankin ehdimme ennen ruotsalaisia!

Katso myös:

Taco Bell tulee Suomeen! Ensimmäinen ravintola avataan jo marraskuussa

Näitä kahdeksaa asiaa et tiennyt Gossip Girlistä – sarjan tekijät kertoivat ainutlaatuisia yksityiskohtia Vanity Fairin haastattelussa

Olisiko Rose voinut pelastaa Jackin? 11 faktaa, joita et tiennyt Titanic-leffasta

Kuvat: Instagram