Nämä neljä kohdetta ovat eläinrakkaiden matkailijoiden paratiiseja

Miltä kuulostaisi loma saarella, joka on täynnä kissoja? Seuraavissa unelmakohteissa matkaseuralaiset ovat karvaisia.  

Mainos alkaa
Mainos päättyy

1. Kodittomien koirien saari, Karibia

@diarionotitarde

Karibialla Turks- ja Caicossaarilla sijaitsee jokaisen koiranpentuja rakastavan matkailija mekka. Saarella asustaa satoja kodittomia koiria, joita hoitaa vapaaehtoisvoimin saarella toimiva Potcake Place -hyväntekeväisyysjärjestö. Saaren tarkoitus on sosiaalistaa koiranpentuja ennen niiden siirtymistä pysyviin koteihin. 

2. Kissasaari, Japani

@aoshima_cat 

Japanilaiset tunnetusti rakastavat kissoja. Ei ole siis ihme, että Japanista löytyy useita saaria, joilla kissoja on paljon. Tunnetuin näistä saarista on Aoshima. Aoshimalla on myös ihmisasutusta, mutta kissoja saarella vilistää kuusi kertaa enemmän kuin ihmisiä. Tällä kissojen kansoittamalla saarella asui alunperin kalastajia, jotka käyttivät kissoja apuna saaria vaivaaviin hiiriongelmiin. Sittemmin kalastajat lähtivät ja kissat jäivät. Nyt saaret kuuluvat kissafanien ykköskohteisiin.

3. Possuranta, Bahama

@experientiality 

Uimaan possujen kanssa? Bahaman Big Major Cay -saarella on ranta, joka on täysin possujen valtakunta. Siellä possut pääsevät liikkumaan vapaina. Possut eivät arkaile turisteja, vaan pulikoivat innokkaina näiden kanssa. Saarella ei ole mahdollista majoittua, mutta possurannalle tehdään paljon päiväretkiä. 

4. Kultaistennoutajien festivaali, Skotlanti

@elizabeth_j_bell 

Joka vuosi 220 kultaistanoutajaa matkustaa eri puolilta maailmaa viettämään rodulle omistettuja festareita. Tapahtuma järjestetään Invernessissä, mistä rodun uskotaan olevan lähtöisin. Kolmipäiväisten festareiden aikana pidetään muun muassa koiranäyttelyitä sekä koiranpentuparaati. Kuulostaa täydelliseltä festarireissulta!

Kuvat: Instagram, MVPhotos

Katso myös:

Kolme leffaa, joita kannattaa mennä katsomaan juuri nyt

Yhdeksän kauneusvinkkiä, jotka tekevät aamuistasi helpompia

Haaveissa romanttinen lomamatka? Nämä ovat 15 maailman romanttisinta kaupunkia