Nämä merkit kertovat, että on aika käydä SE keskustelu

Eikö sinulla ole mitään hajua, mitä parisuhteessasi tapahtuu? Tai ehkä et edes tiedä, voiko juttua kutsua suhteeksi. Jos seuraavat skenaariot kuulostavat tutuilta, on paras nostaa kissa pöydälle.

1. Aina, kun on aika esitellä kundi vieraille, seuraa kiusaantunut hiljaisuus. Mikään ei kerro selkeämmin, että olette suhteen tilasta totaalisen pihalla, kuin että esittelet hänet tädillesi sanomalla ”Tässä on… hmmmm… Nikke.”

2. Kuuma mies pyytää puhelin numeroasi, mutta sinusta tuntuu oudolta antaa se. Kun joudut tilanteeseen, jossa olet hylkäämässä hauskan ja komean miehen mahdollisesti vakavasti otettavan kumppanin takia, on aika ottaa selvää suhteesta.

2. Kylppärissäsi majaileva (sininen) hammasharja on saanut seuraa boksereista, partahöylästä, -vaahdosta, hiusvahasta… Mies on jo käytännössä muuttanut luoksesi, mutta hei, tämähän on vain satunnaista deittailua.

4. Tunnistaisit hänen sukukalleutensa vaikka käsikopelolla, mutta saattaa olla, että niin tunnistaisi moni muukin nainen. Sinulla on oikeus tietää, hyppeleekö hän sängystä sänkyyn, ja sama pätee myös toisin päin.

5. Olette viettäneet yhdessä joka ikisen viikonlopun viimeisen yhdeksän kuukauden aikana. Lukuun ottamatta niitä kahta, jolloin hänen vanhempansa olivat käymässä. Vanhemmille esittäytyminen on tietysti iso askel, mutta silti, yhdeksän kuukautta? Samassa ajassa Kim Kardashian nai ja ehti vielä dumpatakin Kris Humphriesin. Kun takana on kuukausikaupalla tiivistä hengilua, pitäisi myös vartin keskustelu suhteen tilasta olla mahdollinen. 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Katso myös: 

Seurustelisitko itseäsi lyhyemmän miehen kanssa?

8 miestyyppiä, jotka tulee kiertää kaukaa

Totuuksia on & off -suhteista

Kuva: Imaxtree