Mitä drinkkisi kertoo sinusta?

Cosmopolitan  – Olet coolein ikinä. Tietysti.

Vodka cranberry Olet opiskelija tai juuri valmistunut. Sinulla on yksi hyvä perusbleiseri, jota käytät kaiken kanssa. Myös tänään baarissa, missä et oikeastaan haluaisi edes olla. Jalkoihisi sattuu ja mietit, miksi vodkan ja karpalomehun suhde on AINA niin epäreilu!?

Whiskey sour Et enää tilaa vodka cranberrya, mutta haluat silti tiukan drinkin, etkä kestä viskiä ilman blandista. Muutaman jälkeen alat tekstailla eksällesi.

Viski raakana No, ainakin tulet hyvin toimeen äijäporukassa.

Vodka soda Taidat olla juomassa humalahakuisesti? Et sinä tätä ainakaan maun takia tilannut ja sinähän et alkoholia turhaan tissuttele! Et myöskään käytä maitotuotteita ja noudatat personal trainerisi tiukkaa nelijakoista saliohjelmaa sataprosenttisen tunnollisesti. Suurimman osan muusta ajastasi makaat sängyssä palautumassa ja selaamassa Instasta motivaatiokuvia.

Rosé-viini Sinä olet tyttömäinen tyttö! Vaaleanpunaisen juoman lisäksi rakastat nudepaletteja, brunsseja ja kaksirivinapitettuja villakangastakkeja (ei liian upseerimaisia). Haaveilet baby showereiden järjestämisestä parhaalle ystävällesi. Tai sitten vain toivot, että olisi jo pian kesä.

Tequila & sooda Sinä olet pahis! Aiotko ottaa jatkoilla uuden tatuoinnin? 

Punaviini Olet menestyvä ylisuorittaja, joka kykenee rentoutumaan ja lopettamaan sähköpostinsa päivittämisen vasta kahden lasillisen jälkeen. Idoleitasi ovat Hillary Clinton ja Suitsin Jessica Pearson.

Valkoviini Olit teininä melkoinen drama queen, mutta nykyään olet jo melko rauhallinen, järkevä ja tyylikäs. Katsot ainakin yhden kaupungin Täydellisiä naisia, joko ironisesti tai ihan tosissasi.

Manhattan Sinulla on vanhan miehen sielu, mutta ei toimivaa makuaistia.

Cosmopolitan Olet coolein ikinä. Tietysti. Lähdetäänkö jatkoille?

Mojito Olet fiksu ja itsenäinen, vaikkakin silloin tällöin hiukan ajattelematon. (Miksi pakotat kiireisen baarimikon murskaamaan mintun lehtiä?) Taidatkin olla melko vaativa…

Aperol Spritz Olet muuttanut maalta isompaan kaupunkiin ja kokeilet mielelläsi uusia asioita. Mutta varo! Saatat olla pahasti myöhässä cooleimpien trendidrinkkien metsästyksessä.