Johtuuko sinkkuutesi tästä?

Etsitkö kiihkeästi täydellistä puolisoa ja tosirakkautta…? Ehkä sinkkuutesi johtuu näistä.

1. Haluat aina miellyttää.

Voit muuttaa tapojasi, mutta pysy omana itsenäsi. Ei ole mitään järkeä yrittää olla joku muu vain, koska haluat löytää itsellesi potentiaalisen kumppanin. Emme nimittäin elä romanttisessa elokuvassa, jossa puolisolle valehteleminen päättyy anteeksiantoon ja intohimoisiin suudelmiin sateessa. Kundin täytyy rakastaa sinua juuri sellaisena kuin olet. Jos lähdet muuttamaan itseäsi tai feikkaamaan, suhde ei kanna pitkälle.

2. Haluat tehdä kaiken itse

Saatat etsiä itsellesi miestä, mutta tiedät myös, ettet oikeasti edes tarvitse kumppania. Pärjäät hyvin aivan yksinkin. Sinusta tuntuu jopa turhalta tuhlata aikaa ja energiaa kumppanin aktiiviseen etsimiseen. Olet siihen aivan liian kiireinen. Kaikki lähipiirissäsi tietävät, että et ole riippuvainen miehistä. On silti eri asia saada mies tuntemaan itsensä turhaksi ja tarpeettomaksi. Jos hän vaatii saada tarjota sinulle treffeillä, niele ylpeytesi äläkä ryhdy kaivamaan lompakkoa laukustasi. Anna miesten välillä hemmotella sinua ja esittää alfaurosta. Se ei tee sinusta heikkoa.

3. Etsit miestä liian innokkaasti.

Haluat löytää miehen aivan liian kipeästi ja kun vihdoin löydät hänet, tarraudut häneen kuin takiainen. Samalla laiminlyöt kaikkia muita osa-alueita elämässäsi. Et ole nähnyt ystäviäsi moneen kuukauteen, et ehdi vastata äitisi puheluihin tai syödä terveellisesti. Älä tee miehestä koko elämäsi sisältöä tai maailman tärkeintä ihmistä. Epätoivoinen roikkuminen on kenen tahansa mielestä vain epäseksikästä. Treffailisitko itse roikkujaa? Olet valmis kunnon parisuhteeseen vasta, kun pursuat itsevarmuutta ja olet tyytyväinen elämääsi. Suhtaudu sinkkuna olemiseen hauskanpitona ja ota kaikki ilo irti deittailemisesta.

4. Et tee koskaan ensimmäistä siirtoa.

Ole aloitteellinen ja aktiivinen, flirttaile ja pelaa silmäpeliä. Miesten ei tarvitse aina ilmaista kiinnostustaan ensimmäisenä. Jos olet aidosti valmis seurustelusuhteeseen, näy ja tule nähdyksi. Anna muille mahdollisuus tutustua sinuun. Älä silti ihmettele, jos hei eivät tartu syöttiin, vaikka näytät upealta ja noudatat kaikkia flirttailun perussääntöjä. Se ei tarkoita, etteivät he olisi kiinnostuneita sinusta. Viime aikoina naisista on tullut yhä vahvempia ja itsetietoisempia treffailijoita, mutta miehistä vähän varovaisempia. Lähesty siis rohkeasti kivaa ja komeaa miestä ja pyydä häntä treffeille. Et häviä mitään.

5. Olet mielestäsi liian hyvä saalis.

Monet miehet pelkäävät torjutuksi tulemista ja nöyryytystä, jos he yrittävät aloittaa keskustelun naisen kanssa, johon ovat iskeneet silmänsä. Auta heitä olemalla helposti lähestyttävä, lämmin ja ystävällinen. Vaikka et olekaan kiinnostunut tyypistö, joka marssi juuri heittämään sinulle kiusallisimman iskurepliikin ikinä, ole kiltti ja kohtelias. Miesten itsevarmuus seurassasi kasvaa kohisten. Törkeät lähestymiset kannattaa toki torpata lyhytsanaisesti.

6. Olet nirso.

On aika polttaa kriteerilistasi. Kyllä, se jonka olet laatinut miesihanteestasi. Sinulla ei oikeasti ole miestyyppiä, ei kenelläkään ole. Monet sinkut kuvittelevat tietävänsä tarkalleen, millaisen puolison he haluavat. Jos jätetään joukosta pois väkivaltaiset tai muuten vaaralliset tapaukset, ei ole olemassa hyvää tai huonoa miestä. On vain parempia ja huonompia. Kun annat hänelle mahdollisuuden olla seurassasi oma itsensä, hän saattaakin olla Se Oikea. Aivan sama, täyttääkö hän kaikki kriteerisi.

7. Otat turhan rennosti.

Jos etsit koko elämän mittaista parisuhdetta, älä tyydy vähempään. Lyhyet lomaromanssit jaa yhden illan jutut eivät vie sinua eteenpäin. Jos taas haluat suhteeltasi enemmän kuin puolisosi on valmis antamaan, on aika erota. Ansaitset löytää miehen, joka on valmis suhteeseen kanssasi. Muista myös, että kemia, vetovoima ja tahdonvoima eivät ole yhtä kuin rakkaus. Jonkin ajan kuluttua riippuvuus ja intohimo toiseen hiipuvat, ja Herra Täydellisestä tulee Herra Tavallinen. Löydät hyvän parisuhteen vasta, kun lakkaat sekoittamasta himoa rakkauteen. Tosirakkaus on sitä, että välität syvästi kumppanistasi, haluat muuttua hänen mukanaan ja selviät parisuhdettanne koetelleista vaikeuksista voittajana, et luovuttajana. Kun lakkaat olemasta liian cool ja rento, löydät rakkauden. Ja siitä tulee mahtavaa.

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Katso myös:

SINKKUNAINEN – Date yourself!

8 kiusallista hetkeä, jotka vain sinkut voivat ymmärtää

Tee nämä 10 asiaa ennen kuin sitoudut

Teksti Linda Mäki-kala