Ilmastoaktivistina tunnettu Leonardo DiCaprio lennätti kulmakarvataiteilijan 12 000 kilometrin päästä Oscar-iltaa varten

Mekin rakastamme täydellisiä kulmakarvoja, mutta tämä on ehkä jo liikaa. 

Leonardo DiCaprio, 42, on joutunut erikoisen syytöksen kohteeksi. Brittiläisen Independent-verkkolehden mukaan näyttelijä oli nimittäin lennättänyt kulmakarvataiteilijan 12 000 kilometrin matkan päästä saadakseen Oscar-gaalaa varten täydelliset kulmat. 

Leon luottokulmakarva-artisti on Sydneyssä asuva Sharon Lee Hamilton, joka huolehtii Leon lisäksi muun muassa Tobey Maguiren ja George Clooneyn kulmista. Normaalisti Sharon laskuttaa kulmien vahauksesta ja muotoilusta noin 200 dollaria, mutta meikkaajan itsensä mukaan "asiakas maksaa kaikki matkakulut".

Leon esiintyminen Oscareissa oli vieläpä kohtuullisen lyhyt, sillä edellisvuonna Oscarilla roolistaan The Revenant -leffassa palkittu näyttelijä oli tänä vuonna ainoastaan ojentamassa palkintoa parhaalle naisnäyttelijälle Emma Stonelle.

Leon kulmat näyttivät kieltämättä hyviltä, mutta emme voi olla ihmettelemättä lievähköä ristiriitaa Leon huhutussa toiminnassa. Leo on nimittäin intohimoinen ilmastonmuutoksen pysäyttämisen puolestapuhuja ja ympäristöaktivisti. Viime vuonna hän oli mukana tuottamassa ilmastonmuutosta käsittelevää Before The Flood -dokumenttia yhdessä huippuohjaaja Martin Scorsesen kanssa. Lisäksi Leo on ollut mukana tekemässä muun muassa pari vuotta sitten Netflixissä jättihitiksi noussutta Cowspiracya, joka käsittelee vaiettua totuutta siitä, kuinka paljon tehomaatalous maapalloamme saastuttaa.

Myös Leon mieltymys yksityiskoneita kohtaan on herättänyt vuosien varrella ihmetystä: Wikileaksiin viime vuonna vuotaneiden sähköpostien mukaan mies lensi pelkästään vuoden 2014 huhti- ja toukokuun aikana Los Angelesin, New Yorkin ja Las Vegasin väliä yhteensä jopa kuusi kertaa. 

 

#redcarpet everywhere. #brunch #pololounge then #work

Henkilön SHARON LEE (@sharonleeinc) jakama julkaisu

 

 

🛫

Henkilön SHARON LEE (@sharonleeinc) jakama julkaisu

Kuvat: Getty Images, Instagram
Lähteet: Independent, Cosmopolitan.com