Ikea tekee yhteistyötä luksustuotteita valmistavan Byredon kanssa, luvassa edullisia huonetuoksuja

Byredon tuoksuja halvalla? Kyllä, kiitos!

Ikea uutisoi äskettäin blogissaan ryhtyneensä yhteistyöhön ylellisiä tuoksukynttilöitä, hajuvesiä ja vartalonhoitotuotteita valmistavan Byredon kanssa.

Ruotsalaisketju on toistaiseksi ollut vaitonainen yhteistyön yksityiskohdista, mutta odotettavissa on ainakin Byredon huonetuoksuja Ikea-hinnoilla. Tämä on mahtavaa, sillä esimerkiksi merkin tuoksukynttilät maksavat tavallisesti yli viisikymppiä.

Joudumme kuitenkin odottelemaan halpistuoksuja vielä hetken, sillä ne tulevat myyntiin vasta vuonna 2019. 

Ikea on viime aikoina kunnostautunut yhteistyökuvioidensa kanssa. Vähän aikaa sitten kerroimme Ikean yhdistäneen voimansa ranskalaistavaratalo Coletten kanssa ja muuttaneen Frakta-kassiensa ulkonäön täysin. Uudessa Frakta-kassissa siniset pallot leikittelevät valkoisella pinnalla, ihan kuten Coletten logossakin. Tällä hetkellä uutuuskassia saa ainoastaan Pariisin Rue Saint Honorélla sijaitsevan Coletten Ikea-pop-up -liikeeestä, mutta sinivalkoinen kassi leviää kuitenkin Ikea-myymälöihin ensi vuonna.

Myös muun muassa Gigi Hadidin ja Justin Bieberin fanittaman Off-White -merkin perustanut Virgil Abloh on suunnitellut oman versionsa Fraktasta. 

Virgil Abloh uuden Frakta-kassinsa kanssa.

Coletten ja Ikean yhteistyön hedelmä.

 

Byredo-kynttilä, 55 e, Net-A-Porter

Katso myös:

Ikoninen Ikea-kassi uudistui – uusi ilme toteutettiin yhdessä pariisilaistavaratalo Coletten kanssa

Victoria Beckham lanseerasi plus-koon vaatemalliston – katso upeat kuvat

Kesän alennusmyynnit käynnistyvät – metsästä näitä trendejä!

Kuvat: Ikea, valmistajat