”En ole ikinä juonut yhtäkään drinkkiä” – nämä Hollywood-tähdet eivät käytä ollenkaan alkoholia

Hollywoodissa on useita tähtiä, jotka vannovat päihteettömän elämän nimeen. 

Mainos alkaa
Mainos päättyy

Tyra Banks, 43

Tyra Banks liputtaa absolutismin puolesta. Huippumalli on kertonut maistaneensa alkoholia kerran ollessaan 12-vuotias, eikä sen jälkeen ole ollut kiinnostunut ajattelemaan koko asiaa, koska miksi pitäisi.

Kim Kardashian West, 37

Vaikka Kimin Instagram-kuvista voisi toisinaan kuvitella muuta, tähti on vakuuttanut julkisuudessa, ettei käytä lainkaan alkoholia. Myös sisko Khloé Kardashian on kertonut, ettei Kim yksinkertaisesti pidä juomisesta.

Psst! Kuulithan jo, että Kim vahvisti vihdoin huhut kolmannesta lapsestaan? Asia tuli esiin tähden twiittaamassa Keeping Up With the Kardashians -tiiserissä.

Bradley Cooper, 42

Bradley Cooper lopetti juomisen kokonaan 29-vuotiaana. Nyt reilu vuosikymmen myöhemmin Bradley on sanonut, että uskoi nuorempana alkoholin vievän häneltä jonain päivänä hengen.

Kristin Davis, 52

Sinkkuelämää-tähti Kristin Davis päätti luopua alkoholista opiskeluaikanaan huomattuaan, kuinka paljon edellisen illan drinkit vaikuttivat seuraavan päivän suoritukseen teatteritaiteen opinnoissa. Olisimmepa me tajunneet saman jo ekana opiskeluvuonna!

Robert Downey Junior, 52

Iron Manista tuttu Robert Downey Junior nousi aikoinaan otsikoihin näyttelijäntaitojensa lisäksi rankan juomisen takia. Nyt mies on kuitenkin ollut ilman päihteitä jo yli kymmenen vuotta. Iso peukku Robertille!

Naomi Campbell, 47

Supermalli Naomi Campbell on puhunut julkisuudessa avoimesti alkoholiongelmastaan, joka oli erityisen paha vuosina 1998-2005.

– Välttelin silloin peiliin katsomista, koska en pitänyt henkilöstä, joka tuijotti takaisin, nykyään raitis Naomi on sanonut.

Lana Del Rey, 32

Lana Del Rey on kertonut GQ:lle kärsineensä alkoholiongelmasta suurimman osan teinivuosistaan. Vähän ennen kuin laulaja täytti 20, muutti hän New Yorkiin edistääkseen uraansa laulajana. Samalla tähti jätti alkoholin kokonaan voidakseen keskittää kaiken energiansa tulevaisuuteensa.

Leona Lewis, 32

Leona Lewis on kertonut, ettei yksinkertaisesti pidä alkoholin mausta. Kun laulajan ensimmäinen single Bleeding Love kohosi albumilistojen kärkeen, juhlisti hän saavutustaan alkoholittomalla kuohuviinillä.

Calvin Harris, 33

Vaikka Calvin Harris viettää suuren osan ajastaan klubeilla ja juhlissa, ei DJ juo alkoholia enää ollenkaan. 

– Mihin tahansa menin, minulle oli varattu Jack Daniel’sia, Calvin on kertonut BBC:lle.

– Mutta alkoholi sai minut tuntemaan oloni hirveäksi. Se vaikutti avoihini huonoimmalla mahdollisella tavalla. 

Gossip Girl -tähti Blake Lively on kertonut, että ei ole koskaan kokenut pienintäkään mielenkiintoa alkoholin juomista kohtaan. Miksi tämä selitys ei tunnu menevän Suomessa koskaan läpi?

Kendrick Lamar, 30

Kendrick Lamar räppää juhlimisesta, mutta on itse absolutisti. Kendrick kasvoi perheessä, jossa päihdeongelmat hankaloittivat arkea. Hän on kertonut haluavansa olla roolimalli päihteettämyydelle alaansa suuntautuvista stereotypioista huolimatta. 

Colin Farrell, 41

Irlantilainen komistus Colin Farrell on vaihtanut baarit joogasaleihin. Tähti on ollut kuivilla jo kymmenen vuotta.

Jennifer Lopez, 48

Jennifer Lopez on kertonut välttelevänsä alkoholia muun muassa siksi, että se saa ihon voimaan huonosti. Joutuessaan skoolaamaan juhlissa nostaa hän shamppislasin muiden mukana, mutta ottaa siitää vain pienen siemauksen. Kätevä vinkki niille, jotka eivät ole kiinnostuneita juomattomuutensa selittelemisestä.

Gillian Jacobs, 34

Gillian Jacobs kertoi vähän aikaa sitten Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa, ettei ole koskaan maistanut alkoholia huolimatta siitä, että hänen perheensä omistaa olutpanimon.

– En ole ikinä juonut yhtäkään drinkkiä, enkä haluakaan.

Kuvat: MVPhotos
Alkuperäinen juttu: Harper’s Bazaar

Katso myös: 

Malli Chrissy Teigen avoimena vaikeasta suhteestaan alkoholiin: ”Join liikaa”

Uusi sovellus lupaa helpottaa krapulaa – muistuttaa nesteytyksestä bileiltana

Malli kyllästyi Instagramin ilkeisiin kommentoijiin – vastasi videolla, jossa näyttää vihaajille keskisormea