ellinoora
Ellinooran uuden levyn nimi on Vaaleanpunainen vallankumous.

Ellinoora parisuhteestaan: “Se on elokuvarakkauttakin suurempaa”

Laulaja Ellinooran aiemmat suhteet ovat olleet yhtä säätöä, mutta tuottajamies Samuli Sirviön kanssa on niin hyvä meininki, että sen uskaltaa sanoa jo ääneen.

Ellinoora elää kutkuttavia aikoja, sillä toinen levy Vaaleanpunainen vallankumous julkaistaan elokuun lopussa.

– Tahtipuikko on ollut minulla niin sanoituksissa kuin sävellyksissä, joten levy on yhtä kuin tervetuloa sisuksiini. Se jos mikä on pelottavaa, Ellinoora sanoo.

Toisaalta Ellinoora ei pelkää herättää voimakkaita tunteita. Olla jollekin ”ihan kiva” olisi hirveää. Täysillä päätyyn eikä pelolle liikaa valtaa, on Ellinooran asenne.

– Olen aina uskaltanut unelmoida isosti ja minulla on ollut tahtoa tehdä töitä unelmieni eteen. Saavutuksistani huolimatta olen vasta alussa. Ja alussa oleminen on ihanaa, koska se tarkoittaa, että matka on vielä edessä.

Samalla matkalla Ellinoora on oivaltanut, mitä elämästä nauttiminen tarkoittaa. Se on simppeleitä arjen asioita, kuten lämmin sauna ja pitkät yöunet.

–  Onnellisuus on sitä, kun asiat skulaavat kutakuinkin hyvin.

ellinoora
Ellinooran mukaan hänen parisuhteessaan on tällä hetkellä hyvä meininki eikä hän epäröi kertoa sitä ääneen.

Kuski ja kartturi

Ellinooran kohdalla onnellisuus tarkoittaa myös sitä, että kotona on kumppani, joka on paitsi suuri rakkaus, myös paras ystävä, joka jakaa intohimon musiikkiin. Ellinoora on pitänyt yhtä tuottajamiehensä Samuli Sirviön kanssa jo kuusi vuotta. Nuorempana Ellinoora haaveili romanttisesta elokuvarakkaudesta, mutta Samulin kanssa hän tuntee saaneensa paljon enemmän. Ellinoora on suhteen rämäpää ja Samuli tasoittavampi osapuoli.

– Minä olen se, joka ajaa meidän autoa. Samuli on kartturi, joka varoittelee mahdollisista kivikoista, mutta yleensä ajan niistä piittaamatta, Ellinoora kuvaa nauraen heidän suhdettaan.

Kun aiemmissa ihmissuhteissa on ollut säätöä ja vääntöä, Samulin kanssa asiat ovat natsanneet elokuvalliseen tyyliin. Yhteiset elämänarvot ja kunnioitus toista kohtaan ovat hitsanneet parin yhteen. Tämän sanottuaan Ellinoora lisää, että häntä on toki neuvottu pitämään yksityiselämä omana tietonaan, mutta hän on halunnut tässäkin kulkea omaa tietään. Avoimena ja aitona.

– Mielestäni siinä ei ole mitään pahaa, jos kerron, että parisuhteessani on tällä hetkellä hyvä meininki.

Uudessa Cosmopolitanissa Ellinoora puhuu myös terapiasta ja uudesta levystään Vaaleanpunainen vallankumous. Lue lisää lehdestä!

ellinoora kansi

Ellinooran tyyli Crista Repo ja assistentti Roosa Rahkonen Meikki ja Hiukset Neea Kuurne

Lue myös:

Bebe Rexha artistien ulkonäköpaineista: ”Olen kokoa 38 ja ylpeä siitä”

Nelli Matula: ”Kauneimpia ihmisiä ovat sellaiset, joilla on vähän haavoja”

 

Teksti Johanna Lätti
Kuvat Fabian Björk